VIIKON KOHOKOHTA

Kuntokuuri on mennyt itsellä tosi hyvin ja lauantait ovatkin niitä viikon kohokohtia nykyään meidän perheessä vähän jokaisella. Olen vähän sen luontoinen tyyppi, että jos kieltäisin itseltäni kokonaan jotain, ajattelisin sitä asiaa sitten taukoamatta ja tekisi mieli vielä enemmän. Niinpä meillä on tosiaan kaikilla nämä lauantait niitä herkkupäiviä, jolloin haetaan irtokarkkeja, sipisia ja tehdään jotain mukavaa.

Muutenkin olen enemmän ”elän syödäkseni” kuin ”syön elääkseni” ihmisiä ja mielestäni hyvä ruoka ja herkut ovat kuitenkin niitä arjen iloja, joista ei noin vain voi luopua enkä kokonaan haluaisikaan. Nyt olen löytänyt kuitenkin sen tasapainon näidenkin asioiden suhteen ja hyvällä omallatunnolla mässytän yhtenä päivänä viikosta.

Tänään olen ehtinyt olla jo töissä ja käydä salilla ja lapset menivät mummulaan yökylään, joten ollaan miehen kanssa ihan kahdestaan. Harvinaista herkkua sekin! Mitäs teidän viikonloppusuunnitelmiin kuuluu?

Herkkupäivän karkkien ostaminen onkin saanut ihan uudet mittasuhteet ja se on kuulkaas tarkkaa puuhaa. Olen todennut, että kukaan ei ole tehnyt täydellistä valmista karkkipussia, joten yleensä irtsari linjalla mennään. Jotkut karkit kun vaativat tietyn kaverin suussa, että ne maistuvat parhaimmilta. Minäkö outo muka? Ja tykkään suklaasta, joten mies sitten aina motkottaa, että mun karkkipussit on vääränlaisia 😀

Lehtiä on taas kuun alussa putkahdellut aikamoisesti postilaatikoon ja nyt olisi hyvä aika paneutua niidenkin pariin. Eka numero tuota kuntoplussaakin tuli minkä tilasin hyvän tarjouksen perusteella ja sitä tilaajalahjaa odottelen vielä saapuvaksi.

Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

 • Kati
  7.2.2015 at 17:05

  Täälläkin herkutellaan tänään irtokarkeilla ja sipseillä 🙂 Mukavaa lauantai iltaa sinne ! 🙂

 • nsbsblog
  8.2.2015 at 07:23

  Just täydellinen irttarisekoitus minunkin makuun. Ahh noi mansikkalätkät <3

  • anna
   8.2.2015 at 16:49

   Joo valmiit pussit ei kyllä ole niin hyviä kuin irtokarkit mitkä on ite valinnut.. 🙂

Lue lisää