ANGRY BIRDS ACTIVITY PARK PUERTO RICO

Lomalla kävimme yhtenä päivänä Puerto Ricon keskustassa olevassa Angry Birds puistossa. Menimme sinne heti aamusta ja se olikin hyvä veto, sillä puistossa ei vielä silloin ollut montakaan muuta. Liput maksoivat 15e/hlö ja sillä sai leiman, jolla pystyi tulemaan puistoon saman päivän aikana uudestaankin.

Puisto oli aika iso ja siellä oli paljon tekemistä. Hauskoja oli nuo possut, mistä tuli välillä vesisuihkua ja niitä meillä Aatu aina yrittikin metsästää. Muita suosikkeja lasten mielestä oli skeittiramppi sekä sellainen iso torni mistä sai hypätä alas patjalle. Päivemmällä porukka lisääntyi puistossa aikalailla ja silloin joutui vähän jonottamaankin eri pisteisiin. Kannattaa siis mennä heti aamulla kun tuo aukeaa niin saa olla aika rauhassa!

 Aatun asu ja Eevin paita saatu molo kidsilta.

    Lue lisää