ASU LINDEXILTA

Noista ketjuvaateliikkeistä Lindexillä on mielestäni ehkä kivoimmat lastenvaatteet. Ja Zarassa, mutta siellä pääsen harvemmin käymään. Harmittelin jo sitä, että Eevi käyttää kokoa 122 ja se on siis suurin koko noista Lindexin ”pienten tyttöjen” -osaston vaatteista. Sitten siirryttäessä isompien puolelle ainkin minusta tuntuu, että vaatteet ovat jo liiankin teinimäisiä ja kaikki lapsekkuus on poissa.

Lindexin pienten tyttöjen puolella oli nyt paljon kaikkea nättiä. Oli polka dot kuosia, hempeitä sävyjä, pupuja, rimpsuja ja vaikka mitä! Tykkään itse kovasti seilorihenkisistä vaatteista ja niissä sävyissä löytyikin nätti tähtipaita. Lindexissä oli meneillään farkkukampanja ja kaikista farkuista sai -20% alen. Eevin viime vuotiset olivatkin kaikki melkein jääneet pieniksi ja ostin nuo siniset stretch farkut, joissa on nätit pitsitaskut.

Hattaravaaleanpunainen biker takki oli tosi söpö ja varmasti monen tytön mieleen. Tässä muutama kuva Lindexin asusta, mitäs tykkäätte?

 • Anonyymi
  4.3.2015 at 10:31

  Hei!
  Itse olen antanut Lindex:lle palautetta juuri tuosta, kun 128cm lähtien tyttöjen vaatteet on tosi teinimäisiä.
  Olen kysynyt, miksei lasten mallistoa voisi tehdä 128cm asti? Nyt alkaa olla aika siirtyä muualle, valitettavasti. Zaran ja Name it – vaatteet miellyttää myös.

  • Sini
   4.3.2015 at 13:21

   Joo tuo on kyllä harmi ja saisi tehdä vielä ainkin 128 koossakin noita pienten ihanuuksia!

 • Kippuralla
  4.3.2015 at 11:37

  Onneksi h&mn nettikaupasta saa pienten vaatteita kokoon 134/140cm, mutta liikkeestä vain 128..

  • Sini
   4.3.2015 at 13:21

   Ai, enpäs olekaan huomannut moista!

  • Kippuralla
   4.3.2015 at 14:03

   Meillä sekä tyttö että poika on just noissa 134/140, tai siis toinen juuri siirtymässä siihen ja toinen kohta isompaan. Eivät osanneet liikkeessä kyllä sanoa miksi ne muu siellä vain 128 saakka sitä pienten mallistoa

 • Anonyymi
  4.3.2015 at 12:31

  Ostatte uskomattoman paljon vaatteita lapsille. Vaikka tämä blogi onkin selvästi ansaitsemistarkoituksessa tehty, olisi mukava lukea joskus vähän syvällisempääkin. Miten esimerkiksi opetat lapsille luonnonsuojelusta, kulutuksen rajoittamisesta, ekologisuudesta yleensä, kun ajatellaan elämäntapaanne?

  Tarkoitukseni ei ole arvostella valintojanne. Olen vain itse opettajana kiinnostunut lukemaan asiasta myös superkuluttajaperheen kannalta, heihin ei täällä pk-seudulla helpolla enää törmää.

  • Sini
   4.3.2015 at 13:28

   Hei!
   Olen blogannut 6 vuotta ja login kautta ansainnut rahaa noin kaksi vuotta. Eli ei, blogia ei ole perustettu tienaamismielessä. Olen aikanaan kertonut elämästämme lähes kaiken, joskin lastenvaateblogi tämä kait aina on enimmäkseen ollut. Nyt nuo aikaisempien vuosien tekstit ovat piilotettu ja vain minulla itselläni muistona. Valitettavasti vaikkakin syvällisempiä ja henkilokohtaisempia juttuja olisi kiva kirjoittaa, ei ole mukavaa olla niiden vuoksi ruodittavana keskustelupalstoilla.

   Mikäli ne jutut kiinnostavat, löytyy ajatuksiani "pohdintaa" kategorian alta.

   Tein aikoinaan päätöksen blogin sisällöstä opittuani kantapään kautta ja nykyään tämä blogi pysyy pinnallisena pintariipaisuna elämästämme. Henkilökohtaiset asiat pysyvät perheen ja ystävien sisällä.

   Toivon, että lastenvaatteista, sisustuksesta ym kiinnostuneet löytäisivät täältä kivoja vinkkejä. Vaikutan blogin perusteella varmastikin pinnalliselta, mutta sen olen valmis hyväksymään. Loppupeleissä kuitenkin tärkeintä on, että ne henkilöt joiden kanssa olen tekemisissä ja joista välitän, tietävät millainen olen.

  • Anonyymi
   5.3.2015 at 22:27

   Luonnonsuojelua ja muuta varten taitaa olla ihan eri blogit. Ehkä anonyymi "opettaja" on nyt vähän väärässä paikassa. Ei kai kukaan mene vaikka johonkin kirjablogiin valittamaan, että miksei täällä ole ruokareseptejä.
   Itse ainakin luen lastenvaateblogeja ihan viihdemielessä ja kiinnostuksesta niihin, ja lastenkasvatus ja luontoblogit on sitten erikseen.
   Hyvä Sini, jatka vaan samaa rataa! 🙂

  • Anonyymi
   8.3.2015 at 11:47

   Hahaha! Etelä -Suomen superkuluttajat kadoksissa?! Avaa silmät ja katso ympärillesi 😊

 • j.m
  4.3.2015 at 14:10

  Samaa mieltä ja poikien vaatteet on usein jo pienemmässä koossa kovin aikuismaisia! Ihanat nuo farkut, harmi kun meillä on jo niin monet sopivat 🙂

  • Sini
   4.3.2015 at 16:00

   No niinpä! Meillä just annoin kumimitytölle Eevin pieniä farkkuja ja näiden lisäksi jäi kahdet, jotka mahtuu vielä. Nyt testaan myös nova starin farkkuleggareita josko ne olisi kivat!

 • jadore / RIITTÄÄ KUN OOT TÄSSÄ
  4.3.2015 at 14:37

  Kivat vaatteet olet löytänyt, vaikka mun kokemus on, että Lindexiltä ei ainakaan koskaan löydy mitään kivaa. Usein myös ainakin Jumbon lindexillä tuskastun siihen epäsiistiyteen sekä sekavuuteen, tosin siinäkin vielä Seppälä vie voiton! 😉 NameItistä meidän tytölle erityisesti on löytynyt kivoja vaatteita vähän edukkaammin 🙂

  • Sini
   4.3.2015 at 16:02

   Ai, mulla taas tarttuu monesti jotain mukaan. Melko harvoin kyllä käynkään kun liikettä ei tässä lähellä ole, mutta netistä tilaan joskus jos on joku alekampanja tms. Liikkeen siisteys kyllä vaikuttaa paljon. inhottava asioida jos tavarat on missä sattuu ja muutenin jos on sellainen epäsiisti yleisilme.

 • Suvi
  4.3.2015 at 15:27

  Tuo on niin kurjaa, kun kivat lastenvaatteet ketjuissa loppuu 122-kokoon. Meidän eskari on pitkä ja käyttää kokoa 134/140, onneksi esim Villervalla, Nosh esimerkiksi tekee kokoon 140 asti ja saa mekkoja yms arkeen.. Viime reissulla lindexiin löytyi ihania perustrikoopaitoja ja toppeja isojenkin puolelta. Ihanaa että edes raidat ja pilkut sopii kaikenikäisille! Kerran retkeilin Tarjoustaloon ja sieltä löytyi superhalvalla leggareita karkkiväreissä, hinta oli 7€ 2kpl ja laatu ketjuja vastaavaa. Merkki oli Vendi ja yllätyin.

  • Sini
   4.3.2015 at 16:03

   Joo tuo on kyllä harmi. Meillä Eevi on ikäisekseen lyhyehkö ja vielä jonkin aikaa kyllä tuo koko mahtuu. Onneksi esim pomp de luxilta saa isompia kokoja! Ja totta, raidat ja pilkut kyllä sopii kaikille! Meillä on myös joskus ollut noita Vendin leggareita ja mun mielestä laatu oli kyllä ihan hyvää!

  • Kippuralla
   5.3.2015 at 09:45

   Vendi on vanha merkki, en löisi päätäni ihan pantiksi, mutta muistelisin itse lapsena käyttäneeni vendin sukkahousuja..

  • Suvi
   10.3.2015 at 07:22

   Kippuralla, mekin miehen kans muisteltiin, että silloin niitä käytettiin, sukkia, sukkiksia, paitoja ja yökkäreitä ja oli kaiketi kotimainen…

 • Hansuli - Valkoisen kartanon elämää
  4.3.2015 at 16:27

  Ihanat asukokonaisuudet! Meillä on tokaluokkalainen ja hänelle nuo pienten vaatteet jo auttamatta liian pieniä, vaikka kaukana vielä teinistä.

  • Sini
   8.3.2015 at 21:42

   Joo tuo on kyllä tosi harmi 🙁

 • Anonyymi
  4.3.2015 at 17:06

  Moi! Lindex on paras!! Meillä on myös tuo biker takki. Se oli pakko ostaa heti kun näki sen 🙂

  • Sini
   8.3.2015 at 21:42

   Se on ihana!

 • Nanna
  4.3.2015 at 21:12

  Lindexiltä meille kotiutui todella paljon vaatetta ennen kuin tyttö kasvoi pienten vaatteista ohi. Se teinimeininki ei tosiaankaan iske yhtään. Nyt ei olla tytön kanssa pitkään aikaan liikkeessä käytykään, kun häntä itseäänkin tuo ero hieman harmittaa.

  • Sini
   8.3.2015 at 21:43

   Joo samaa mieltä! Mistähän sitä kohta sitten löytää kivoja vaatteita koululaiselle? Harmi kun monet merkit tekee liian teinijuttuja heti 128 koosta eteenpäin

 • Sara // Housefive
  4.3.2015 at 22:44

  Ihana asu ja sopii Eeville niin kivasti 🙂

  • Sini
   8.3.2015 at 21:44

   Kiitos Sara!

 • Anonyymi
  5.3.2015 at 07:15

  Itse kävin pitkästä aikaa Lindexillä, kun meillä käytössä on koko 146 cm ja muutamia tosi kivoja sieltä löytyi tuostakin koosta. Ei siis ollenkaan niin "teiniä", mitä yhdessä vaiheessa. Mutta kaikkein kivoimmat vaatteet ovat kyllä tällä hetkellä Zarassa!

  Rose

  • Sini
   8.3.2015 at 21:44

   Zarassa on mun mielestä kanssa ihania vaatteita, harmi kun sinne vaan pääsee niin harvoin 🙁

 • Meeri / Murulit
  5.3.2015 at 17:06

  Ai, että saisin tästä paasattua, kävimme vasta hiihtolomalla Pinjan kanssa kiertämässä näitä perus ketjuliikkeitä, KappAhl, H&M ja Lindex, Pinja olisi löytänyt vaikka ja mitä joka kaupasta mutta aina jouduin tuottamaan pettymyksen ettei valitettavasti hänen kokoaan enää tässäkään vaatteessa ole, isompien puoli taas ei innostanut Pinjaa yhtään. 🙁 Harmitti Pinjan puolesta kun Pinja silmät kiiluen ihasteli uusia Frozen hahmovaatteita eikä missään ollut enää hänen kokojaan. Pinja kun on siirtynyt jo 134-kokoon.
  Islalle löytyy tietysti vielä kaikkea mutta nyt harmitti niin hirveästi Pinjan puolesta kokojen loppuminen, että eipä huvita hetkeen asioida noissa ketjuliikkeissä. 🙁

  • Sini
   8.3.2015 at 21:46

   Voi pientä Pinjaa 🙁 on se niin harmi kun nuo isompien osastot on suurimmaksi osaksi niin kaukana lapsekkuudesta, kivoista kuoseista ja printeistä. Jotain perusjuttuja kyllä löytyy, mutta sitten monissa on joku typerä enkun kielinen muka hauska tekstiprintti 🙁

 • Anonyymi
  9.3.2015 at 10:41

  Mistä rusettipanta on ostettu? Ihanan näköinen:)

Lue lisää