CONCRETE CLOCK // BETONIKELLO

Vihdoinkin, mun betonikello on täällä! Tämän toimituksessa vierähti kuukaisi jos toinenkin kun ilmeisesti valmistajan päässä oli ongelmia, mutta nyt se on perillä. Kyseessä on siis tanskalaisen applicatan watch:out betonikello…ja se on ihana!

Kellosta lötyy usempi variaatio ja samaa löytyy myös puisena. Applicatan tuotteissa on monia muitakin kauniita juttuja, luna kyntteliköstä kirjoittelen vielä toisella kertaa, sillä se ansaitsee ihan oman postauksensa. Meille valitsin kyntteliköstä tuon mustan ja puun värisen version, mutta kaunis se olisi varmsti ollut pronssisenakin.

concrete clock

Kello ei ole vielä seinälle asti päätynyt (ylläri), mutta nappasin siitä jo muutaman kuvan. Tämän paikka täytyy valita tarkasti, sillä kello on melko painava ja täytyy laittaa vähän isommalla ruuvilla kiinni eikä sellaisia ”hutireikiä” mielellään noihin hirsiseiniin ottaisi.

Tässä muutamia tuotekuvia applicatan katalogista, ihania vai mitä? Onko teille tämä merkki aikaisemmin tuttu?

tuotekuvat applicata

 • Anonyymi
  3.3.2015 at 13:28

  Heips! Nyt tulee ihan asian vierestä, mutta osaisitko paljon nettikaupoista tilaavana vinkata hyviä lastenvaate"liikkeitä", kuten esim. Boozt ym., joista voisi löytää edullisestikin vaatteita..? Myös vinkit naisten vaatteiden monipuolisista nettikaupoista olisivat tervetulleita 🙂

  • Sini
   4.3.2015 at 16:07

   Riippuu aika paljon mistä tyylistä tykkäät, mutta babyshopissa on aika laajasti aletuotteita edelleen ja myös edullisempia merkkejä esim esprit ja ebbe. Stockmannin omat merkit on mun mielestä myös kivoja, niitä on ainakin se bogi. Zalando on kanssa kauppa, josta nyt voi löytää hyvällä alella kaikenlaista lapsille ja itsellekin ja siellä merkkivalikoima on ainakin tosi laaja!

 • Viivi / Valkoinen Soihtu
  3.3.2015 at 16:10

  Oi vau! Upea kello! Ihan uusi juttu mulle nämä tuotteet, täytyypä ehdottomasti tutustua tarkemmin! Kiitos vinkistä:)!

  • Sini
   4.3.2015 at 16:07

   Eikö olekin ihana!

Lue lisää