CROCS SUOSIKKEJA

Meillä on tässä vuosien aikana aika monet crocsit ollut niin lapsilla kuin aikuisillakin. Suosikit ja mielestäni parhaat niistä ovat olleet nämä crocsin kumpparit. Tykkään siitä, että kumpparit ovat todella kevyet ja helpot lapsen laittaa itsekin jalkaan. Lisäksi näissä on aina aika herkullisia värejä kuten esimerkiksi tämän kevään uutuus turkoosi!

Kaikki crocsin kumpparit ovat kestäneet meillä hyvin ja olen ainakin itse pessyt ne ihan pesukoneessa, jonka jälkeen ovat taas olleet kuin uudet.

Nämä turkoosit sopivat tosi kivasti tuohon viime vuoden molo kidsin girly rainbow takkiin, mutta toki monen muunkin asun kanssa. Lisää vaihtoehtoja löytyy täältä ja osassa kumppareista näytti olevan sivuilla pieni alennuskin. Myös muissa crocsin uutuuksissa oli herkullisia karkkivärejä kesään, mitkä ovat teidän suosikkeja? Crocsin kumpparit ovat voittaneet testfaktan sivuilla parhaan arvosanan ja lisätietoa voi kurkata täältä.

Meillä oli reissussa mukana muutamat crocsit ja Eevi tykkäsi kovasti näistä sandaaleista, joissa oli kätevä tarrakiinnitys päällä. Näitä löytyy myös muissa väreissä.

Mies taas kehui kovasti näitä crocsin loafereita ja niillä oli kuulemma tosi hyvä kävellä. Vastaavaa mallia tuolla joustavalla pohjalla löytyy myös naisillekin! Onko teillä näistä kokemusta?

Huomenna blogin puolelta löytyy muutes alekoodia mini rodinin vaatteisiin, joten tulkaahan kurkkaamaan silloinkin!

* Postauksen crocsit saatu

 • Anonyymi
  19.3.2015 at 06:43

  Onpa mukava kun sun tyttö suostuu käyttämään turkooseja saappaita😊…ei meillä vaan enää kohta 7v tyttö suostu huoh..väri on vaan pinkki..edes keltaset ei käy!

  • Sini
   19.3.2015 at 16:26

   Meillä eevi tykkää kovasti kyllä turkoosista!

 • jadore / RIITTÄÄ KUN OOT TÄSSÄ
  19.3.2015 at 07:10

  Meidänkin perhe on varsinainen crocs-fani. Crocsin Jaunt saappaat on olleet kestosuosikki jo useamman parin verran. Harmi, että niitä ei ole tarjolla näissä kaikissa ihanissa uutuusväreissä. Tosin edeltävätkin vielä sopivat, joten akuuttia kumpparitarvetta meillä ei ole, kesäkenkiä saa sen sijaan kantaa meille useammankin parin! 🙂

  • Sini
   19.3.2015 at 16:27

   Joo harmi kun niitä ei ole niin montaa väriä, Aatulla on sellaiset tummansiniset viime vuodelta ja tykätty on!

 • Merja
  19.3.2015 at 08:48

  Meiltä myös löytyy crocsin kumppareita. Nuo turkoosit olis aika herkut vaikka itsellekin. Ei sulla olis mitään Alekoodia crocsin kenkiin. Ps.teidän välikausivaatteet kiinnostaisi myös Voisitko postata niistä

  • Sini
   19.3.2015 at 16:28

   Voin kysäistä crocsilta onnistuisiko sellainen! Välikausivaatteet on vielä vähän vaiheessa, viime vuotisilla on menty vielä, mutta jotkut täytyisi hommata vielä kevääksi.

 • Anonyymi
  19.3.2015 at 10:59

  Pesetkö koneessa millä ohjelmalla, missä lämpötilassa ja ihanko pyykinpesuaineella? Meillä kaipaisi kunnon puhdistusta nuo omat… terv. Ansku

  • Sini
   19.3.2015 at 16:29

   Olen pessyt pikapesulla 30 asteessa ja nestemäisellä pesuaineella. Laitan yleensä koneeseen useammat crocsit ja sekaan pyyhkeen niin ei kolisekaan niin paljon 🙂

 • Anonyymi
  19.3.2015 at 14:07

  Hei! Mekin tykätään Crocsin kumpparien ja muidenkin lasten kenkien keveydestä, mutta joka kerta on niitä käyttäessä on lapsen sukat märät eli jalka hikoilee niissä. Oletko huomannut samaa vai onko meillä vain erityisesti jaloista hikoileva neiti? 🙂 Kiva blogi sinulla, kiitos kun jaksat kirjoittaa! 🙂 Ihanaa kevättä! Terveisin, Sohvi

  • Anonyymi
   19.3.2015 at 15:39

   Meillä sama ongelma, eli jalat hikoilee lapsella ihan sikana crocsin kumppareissa.

   -T-

  • Sini
   19.3.2015 at 16:30

   Meillä on molemmat aika vilujalkoja ja talvellakin on villavuorelliset kengät käytössä. En ole ainakaan pistänyt moista merkille, mutta täytyykin nyt oikein seurata. Uskoisin, että se johtuu siitä kun noissa ei ole tekstiilivuorta mikä imee kosteutta, mutta hengittävillä sukilla varmaan voi auttaa asiaa!

  • Ebbe
   19.3.2015 at 17:57

   Olipa kiva lukea että muillakin "kastuu" jalat crocseissa. Meillä ei kans crocsin saappaat eikä talvikengät sovi, sukat kostuu ja palelee. Niin lapsilla kuin mulla itselläkin, ja monet sukat oon testannut. Hienoja ne kyllä olis, juuri ihastelin noita turkooseja kaupassa tänään 🙂

  • j.m
   19.3.2015 at 18:31

   Sama täällä, kyllä noissa jalat hikoilee normaalia enemmän ja jotenkin tuntuu että ei niitä voi kovin kylmillä ilmoilla pitää, vaan ovat enemmän sellaiset kesäkumpparit. Mutta ihania ne kyllä ovat 🙂

  • Anonyymi
   19.3.2015 at 20:47

   Kiitos vastauksesta Sini ja muutkin kommentoijat: olipa kiva kuulla, ettei ole ainut tämän hikoiluongelman kanssa! 🙂 Meilläkin tosiaan monia sukkamateriaaleja kokeiltu ja useita päällekkäinkin, mikä hieman auttoi. Mutta harmittaa kyllä kovasti, kun niin nättejä nämä yksinkertaisuudessaan ja niin keveitä… Terveisin, Sohvi

 • Anonyymi
  27.3.2015 at 12:39

  @Merja Beauty of Life blogissa oli jaossa Crocs alekoodi BOL20, jolla saa 20% alennuksen kaikista tuotteista. Alekoodi voimassa sunnuntaihin 29.3.2015 saakka

Lue lisää