EILISEN ASU JA FRANK UNDERWOODIN PALUU

Eilen käytiin miehen kanssa viettämässä vähän lapsivapaata aikaa leffaillan merkeissä. Käytiin katsomassa se luokkakokous elokuva ja vaikka se nyt ei mikään kulttuurielämys ollut, niin sai siinä kyllä nauraa. Juuri siis sellainen kunnon aivot narikkaan leffa!

Ennen elokuviin lähtöä pyysin miestä nappaamaan muutamat asukuvat ja tässä ekaa kertaa päällä Fashionstoren ysmyistä ostamani nätti Liu-Jo:n militaryhenkinen villakangastakki. Takkia olen ihaillut talven mittaan jo useasti ja nyt aleprossa oli sen verran hyvä, että sen maltoin myös tilata. Tässä on mielestäni kaunis leikkaus ja takista löytyy paljon erilaisia yksityiskohtia. Nuo fashionstoren ysmyt ovat voimassa vielä tämän päivän, käykäähän kurkkaamassa viimeiset löydöt täältä.*

Valitettavasti kellertävä keinovalo ei oikein tee oikeutta tälle takille, mutta ehkäpä näistä jotain käsitystä saa. Jalassa yhdet suosikkihousuistani, joita ostin aikoinaan kerralla kahdet kun hyvän kimppadiilin sai. Nuo ovat siis Vilan strech housut, jotka näyttävät aikalailla nahkahousuilta ainakin luonnonvalossa, mutta ovat oikeasti superjoustavat ja mukavat jalassa. Paljettipaita on Vero Modan, laukku Zarasta ja kengät Lazamanin biker saappaat.

Ja hei, oletteko huomanneet, että Frank Underwood is back! Tarkottaen sitä, että House of Cards sarjan kolmannen tuotantokauden jaksot ovat nyt nähtävissä netflixissa. Onko siellä muita sarjan faneja? Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan tämän mikäli ette ole vielä katsoneet. Netflix on vain kyllä vähän koukuttava paikka noiden kaikkien sarjojen kanssa ja viimeksi vietin unettomia öitä katsoen kaikki Jälkiä jättämättä-sarjan tuotantokaudet (AI-VAN MAH-TA-VA!!) ja superhauskan Moderni perhe-sarjan tuotantokaudet. Seuraavaksi odottelenkin uusia jaksoja Orange is the new black vankilasarjasta…

Mitäs te suosittelette netflixista?

 • Kaisa / Villa Murunen
  1.3.2015 at 05:47

  Kiva takki, tykkäisin itsekin!

 • Täti Ruskea
  1.3.2015 at 07:56

  Mä katsoin ekana just ton Jälkiä jättämättä -sarjan kaikki kaudet ja jaksot. Tykkäsin ja koukutuin! Seuraavaksi (sopivasti joululomalla) jouduin täysin muista erottuvan Downton Abbeyn lumoihin. Sen jälkeen en meinannut kelpuuttaa enää mitään muuta, mutta "pakotin" itseni katsomaan tuota paljon kehuttua House of cardsia. En nyt niin hirveästi innostunut, mutta ihan ok mielestäni ja sopivasti sain kaksi ensimmäistä tuotantokautta katsottua, kun kolmas ilmestyi. Sen loputtua ollaan taas "tyhjän päällä" 😉

 • Riikka
  1.3.2015 at 08:03

  House of Cardsia on odotettu, mutta en ole vielä aloittanut maratonia. Ainoa sarja, jota seuraan – joten se on silloin paljon! Hahhaa! Täytyy ottaa kevään ohjelmanumeroksi!

Lue lisää