HELLO SUMMER

Instan seuraajat varmasti huomasivatkin jo, että me vietettiin viikko tuolla Kanarian lämmössä eli siis Puerto Ricossa. Eilen tulimme kotiin ja täällähän olikin ihan täys kevät jo, lumesta ei juuri enää tietoakaan. Tässä pitää kaiketi kaivella välikausivaatteita tuolta komerosta jo esiin, onko teillä jo siirrytty kevätasuihin?

Puerto Ricossa oli lämmintä ja kelit suosivat koko loman ajan. Palaan reissu tunnelmiin vielä myöhempien postaustausten parissa ja koitan saada teidän kommentteihin ja sähköposteihinkin vastattua tässä viikonlopun aikana.

 Hattu Stella McCartney (täältä) // paita Little Marc Jacobs (täältä) // shortsit desigual (täältä) // kengät petit by Sofie Schnoor // arskat Ray-Ban (täältä)
*Shortsit saatu

 Hattu Metsola // Mekko Stella McCartney (täältä) // kengät Crocs (täältä)
*Mekko ja kengät saatu
mekko Gant // laukku Zana // Kegät crocs // aurinkolasit ralph Lauren (täältä)
*Aurinkolasit saatu

Lähiviikkoina luvassa siis paljon kesäisiä postauksia jahka ehdin käydä kuvasaldoa läpi. Loppuun kuitenkin vielä vinkki lastenvaatteiden kevätmyynnistä, josta voi tehdä hyviä löytöjä edullisin hinnoin! Myymälä on auki kevään ajan torstaisin ja sinne on helppo mennä vaunujenkin kanssa. Erityisesti kuulemma 0-6kk ikäisten vaatteita löytyy todella paljon ja tosiaan kaikki tuotteet ovat vähintään -40% alennuksessa.

  • Anonyymi
    15.3.2015 at 09:07

    Oi, mitkä ihanan tutut maisemat <3 Oltiin tuolla viimeksi tammikuussa pari viikkoa, hotelli Riosolissa. 🙂 Mikä ihana loma. 🙂

Lue lisää