LOPPURAPORTTI KUNTOKUURISTA

Indiedaysin ja Lidlin sportyfeel kampanja alkaa olla päätöksessä ja aika katsoa miten on mennyt. Kampanja alkoi tammikuussa ja aikaisemmat postaukset voi kurkata täältä ja täältä. Kampanjasivuilla on meneillään myös arvonta, käykäähän kurkkaamassa ja osallistumassa!

Tavoitteena itsellä oli voida paremmin. Lisätä liikuntaa, noudattaa terveellisempää ruokavaliota ja saada säännöllinen rytmi treenaamiseen. Herkuista en kokonaan luopunut vaan säilytin yhden karkkipäivän itsellänikin, mutta tunnustan repsahtaneeni pahemman kerran lomareissulla ja viikon aikana tuli syötyä sokeria varmasti koko kuukauden edestä.

Jännä muutes, että kun siitä sokerista pääsi irti, oli oli paljon parempi ja lopulta sitä ei enää kaivannutkaan niin paljoa. Sitten kun repsahtaa niin äkkiä se sokerikoukku on taas valmis ja loman jälkeen huomasin, että mieli teki taas koko ajan karkkia. Nyt siis pari viikkoa on mennyt taas uudelleen opetellessa herkuista eroon, mutta kyllä se taas tästä!

Iso kiitos minua tsempanneelle personal trainerille Maijalle. Maijaa voi kyllä lämpimästi suositella näihin hommiin muillekin!

Oma kehittyminen treenaajana on näkynyt niin, että juokseminen sujuu nykyään jo tosi kivuttomasti ja se on oikeasti kivaa! Mitään maratoonia en varmasti pystyisi vielä vetämään, mutta ero alkutilanteeseen on huomattava. Salilla taas treeniohjelmissa olen saanut lisätä painoja ja se on aina ollut kiva motivaattori kun huomaa, että kehitystäkin on syntynyt. Heti treenin päälle olen monesti juonut tuota Sportyfeel palautusjuomaa. Aluksi nuo maistuivat omaan suuhun todella imeliltä, mutta kyllä niihinkin on jo tottunut. Alemmassa kuvassa näkyvä vadelma on aika hyvää ja noista ehkä se oma suosikkini.

Itsellä ei raskauksista jäänyt kiloja, mutta mahaan jäi löysä nahka. Siitä eroon pääseminen tuntuu välillä mahdottomalta, mutta ihan kuin jotain pientä kehitystä olisi siinäkin tapahtunut. Jei! Testituloksissa lihasmassa oli kasvanut ja rasvaprosentti vähän pienentynyt, ihan oikea suunta siis.

Huippuhyvät treenihousut 2XU

Tämä kampanja on ollut kokonaisuudessaan todella mukava ja motivoiva. Se, että tuloksista ja treenijutuista kirjoittaa myös julkisesti on ollut hyvä kannustin. Olen aina rakastanut liikuntaa, mutta lasten jälkeen se on ollut asia, josta olen itse luopunut kun olen ajatellut etten ehdi. Nyt olen huomannut, että kyllä sitä ehtii kun vaan järjestää sitä aikaa. Sama aika on aikaisemmin mennyt tietokoneella tai telkan ääressä ja liikunnasta saa paljon enemmän ja treenin jälkeen on aina hyvä olo. Arjessa jaksaa paremmin, uni maistuu paremmin ja äitinäkin olen mielestäni parempi kun saan säännöllisesti nuo omat pienet hetkeni.

Treenaaminen ei saa kuitenkaan mennä överiksi ja joskus vaan on sellaisia päiviä, ettei kaikki menekään niin kuin on suunnitellut. Itsellä tämä ei niin vakavaa ole ja väliin jääneet treenit eivät ole maailmanloppu. Mitään varsinaista tavoitetta oman hyvinvoinnin lisäksi kun ei ole, niin treenaamisesta ei ole tullut mitään stressiäkään. Jos tänään ei ehdikään niin mennään huomenna. Ja jos joskus herkuttelee niin kyllä sekin varmaan tulee kulutettua jossakin vaiheessa.

 • Anonyymi
  24.3.2015 at 23:00

  heippa pitkästa aikaa! komiaa treeniä!! asiasta ihan toiseen, mielipide kiinnostaa! millasiksi koit tarralliset sorellit käytössä? pitivätkö tarrat hyvin? mietin nauhakiristyksen ja tarrojen välillä 3.5vuotiaille. ja painavuutta ,, miten Aatulla toimi? kiitos!! t. Jaana 😉

  • Sini
   25.3.2015 at 18:59

   Moi! Olen ollut niihin tosi tyytyväinen! meinaan ostaa kyllä samanlaiset ensi vuonnakin. Tarrat oli tosi helpot ja meillä ainakin pysyi hyvin ja lasten oli helppo ne vaan tökätä jalkaan. Mitoitus vähän reiluhkoa, ei ainakaan siis niukkaa. Onhan nuo painavahkot, mutta sanoisin että yli 3-vuotiaalla kyllä toimii jo hyvin. meillä ei ainakaan kumpikaan ole moittinut!

 • Anonyymi
  25.3.2015 at 11:50

  ja millanen mitoitus on noissa tarrallisissa? mikö koko teillä? t. sama

 • Anonyymi
  25.3.2015 at 15:45

  hienoa, että treeni on mennyt noin hyvin! Ja tosiaan sokeri on myös paha. Aivan kuin alkoholikin. Oon huomannut ite, että kai alkoholikin koukuttaa, kun meni muutama kk että ei ole tehnyt sitä mieli yhtään.. 🙂 vaikka siis ihan kohtuukäyttäjä oon ollut. Saa nähdä jäänkö tälle teille vai tuleeko kesällä otettua..

  • Sini
   25.3.2015 at 19:00

   Juu, kylläpä sitä taitaa ihminen vähän vaikka mihin koukuttua. Alkoholiinkin voi jäädä koukkuun vähän huomaamatta jos on tapana esim viikolla ottaa muutama niin helposti tulee sitten juotua joka ilta.

 • Anonyymi
  13.8.2016 at 10:03

  Seksikäs 🙂

Lue lisää