PÄÄSIÄISASKARTELUJA LAPSILLE

 Tässäpä näitä lasten kanssa tehtyjä pääsiäisaskarteluja. Osa on todella helppoja ja voi tehdä ihan taaperoikäisen kanssakin. Aatun kanssa tehtiin vähän pääsiäisaiheisia maalauksia sillä aikaa kun Eevi oli eskarissa ja näistä tuli tosi kivoja!

Helpot tulppaanit syntyvät haarukalla ja maaleilla!Nämä sekä alemmassa kuvassa näkyvät käsimaalaukset soveltuvat hyvin perheen pienimmillekin. Alemmassa kuvassa maalasin Aatun käden keltaisella ja siitä tuli kana ja siten peukuilla tehtiin pikku tiput ja puput.

Tulostettavat pääsiaisaiheiset photo booth koristeet löytyvät täältä. Meillä ei tuolloin ollut kuin tulostuspaperia ja korviin piti siksi laittaa kaksi tikkua 😀 Nyt on paksumpaa paperia hommattu ja kokeillaan vielä uudestaan näitä.

Nämä eläimet vaativat jo vähän enemmän taitoa ja kärsivällisyyttä. Leikkaaminen ja muutama kierros langan pujottamista meni Aatullakin hyvin, mutta sitten ei enää jaksanut keskittyä ja alkoi touhuta omiaan. Piirsin kartongille tipun ja pupun ja taitoin paperin kahtia. Lapset leikkasivat eläimet irti ja tein niiden keskelle reiät. Sitten vaan kiertämään narua ympäri ja lopuksi leikattiin langat auki reunoista!

Joka vuosi olen tehnyt lapsille yllätyspussukat pääsiäiseksi, pusseissa on pieniä herkkuja sisällä. Tänä vuonna taittelin valkoiset pussit tavallisesta tulostuspaperista ja laitoin herkut sisään ja lapset saivat sitten askarrella pupuille korvat ja kasvot. Hyvä taitteluohje löytyy täältä ja näissä voi käyttää esimerkiksi lahjapaeriakin yms.

Parina aikaisempana vuonna olen postaillut myös meidän pääsiäisaskarteluista ja jos haluatte kurkata niitä niin postaukset löytyvät täältä ja täältä. Viikonloppuna saatetaan ehkä leipoa jotain kivaa pääsiäiseen liittyvää. Itse olen koko pääsiäisen töissä niin en ehdi lasten kanssa paljon mitään touhuta, otetaan siis pieni varaslähtö! Eilen postailinkin marimekkoaiheisista pääsiäismunista, kurkkaa postaus täältä.

 • anna
  26.3.2015 at 07:00

  Oi kuinka kivoja askarteluja! Täytyy myöntää, että itse on niin huono noissa askarteluissa. Ajattelin kuitenkin ainakin pääsiäismunia tytön kanssa maalata ja ehkä voisi kokeilla myös noita tulppaaneja. Olisi kiva antaa sitten myös esim. isovanhemmille muistoksi! =)

 • Milla
  26.3.2015 at 10:33

  Hei onpa ihania kaikki askartelut. ♥ Tuon haarukkahomman mekin osattaisi toteuttaa. :DD

  Plus ihana tuo Molon surffikoirat -paita! Ite oisin sen t-paita version halunnut hulluilta päiviltä, mut koneelle kun menin niin olivat jo loppuunmyyty, pläääh! 😀

 • j.m
  26.3.2015 at 10:33

  Mä oon niin onnellinen ettälapset askartelee hoidossa! 😀 Mä en ole yhtään askasreteluihmisiä ja saan ahdistuksen jo pelkästään kuvien katselemisesta 😉 Mutta hienoja nää on, ei siinä mitään!

 • Anonyymi
  9.3.2016 at 07:40

  Hei
  Mitä maaleja olet käyttänyt noissa haarukka-maalauksissa?

  • Sini
   9.3.2016 at 08:43

   Moi! Ne on ikean maaleja!

 • Pauliina
  29.3.2017 at 11:15

  Ihania askarteluja! <3 Tässä juuri tämmöisiä helppoja kivoja etsiskelin. Kiitos!
  -Pauliina
  hyvaajakaunistaelamaa.blogspot.fi

Lue lisää