PAPUMAISTA

Coolkidsista lähetettiin meille iso paketti papun uutta telttaretki mallistoa. Tarkoituksena oli kuvailla näitä tänne blogiin ja osan näistä ion meille kyllä ostaakin, sen verran ihania olivat! Eevillä on kuvissa kaikki vaatteet 122/128 kokoa ja Aatulla 110/116. Omat vaatteeni ovat kokoa XS.

Vaikea valita omia suosikkeja, mutta nuo sade kuosiset vaatteet olivat ihania ja sopivat todella hyvin gugguun turkoosinkin kanssa. Tykkäsin myös noista retki baggyista ja paidasta ja saman sävyisistä paikkaleggingsseista.

Mitkä ovat teidän suosikkeja? Tuliko teille uutta papua?

Coolkids halusi tarjota lukijoilleni pienen alekoodin ja koodilla KMO saatte -10% alen tilauksen loppusummasta. Osa näistä lähtee ensi viikolla takaisin päin, joten mikäli oikeaa kokoa ei juuri nyt löydy niin kannattaa kurkata vielä silloin uudestaan! Kauppaan pääset tästä.

Nyt sitten kunnon kuvapläjäys tähän loppuun!

papu sade retki baggypants

papu retki shirt paikka leggings

 • Anonyymi
  28.3.2015 at 16:55

  Onpa ihanan raikas yhdistelmä tuo Gugguun turkoosi Papun Sade-kuosin kanssa! Täytyypä koittaa jostain hommata meillekin vaikka Gugguulta taisi tuo väri mennä loppuun heti :). Turkoosit shortsit Sade t-paidan kanssa olis myös kiva varmasti. Tuo musta Retki -paita on yksi mun Papun suosikeista, myös itselleni. Vähän yllättäenkin. Samoin yllätti tuo Palko -tunika, se on ihana! Olette kyllä niin kuvauksellisia kaikki 🙂 Kiitos! t. Inka/Coolkids.fi

  • Sini
   28.3.2015 at 19:32

   Eikös! Noita turkooseja on minun mielestäni tulossa vielä lisää gugguulle jossakin vaiheessa. Kurkkasin facesta niitä sun kuvia ja se retki paita näytti tosi hyvältä sun päällä!
   Kiitos Inka!

 • Anonyymi
  28.3.2015 at 18:15

  Mitä mieltä olet itse, onko tuo XS sinulle hieman pieni koko, kun tunika näyttää olevan hieman kireä lantion kohdalta ja legginssit makkaralla, vai mitä mieltä itse olet? Onko tuo XS sinun normaali kokosi eli jos haluaisi itselleen hieman väljemmin istuvaa niin ottaisiko omaa kokoa vai yhtä suurempaa?

  • Sini
   28.3.2015 at 19:34

   Juu, ne lähtikin takaisin päin. Kinnasi rinnankohdalta ja oli vähän liian tyköistuva lantioltakin. Mielestäni tuossa mallissa on parempi kun se onkin väljä. Minulla on aikaisemmin ollut noita papuja xs koossa, mutta olen varmaan kasvanut 😀 Leggareista tykkään kun ovat tosi napakat, noissakin vaan pituutta on aika reilusti kuten yleensä ongelmana mulla aina leggareissa on 🙁
   Olen normaalisti xs/s vähän vaihdellen. Tästä ehdottomasti S olisi ollut minun kokoni. Olen 165cm ja 58kg jos noista on yhtään apua kokopähkäilyissä.

 • anna
  29.3.2015 at 06:42

  ihania kyllä ovat. Aluksi en niin innostunut, mutta nyt katseltuani lisää kuvia, vaikuttavatkin tosi kivoilta. Se telttaretkitunika vois olla ihana kans. En vain ole ihan varma siitä keltaisen sävystä. Legginseihin kyllä sopii, mutta entä tunikaan.. Kun se on kuitenkin "isompi" vaate. 🙂

  • Sini
   1.4.2015 at 18:47

   Näin sen aikuisten telttatunikan juuri tuttuni päällä ja oli tosi nätti!!

 • Saija
  30.3.2015 at 18:47

  Mistä noita ihania rusetteja? 🙂

 • Sini
  30.3.2015 at 19:02

  En enää muista tarkkaan keneltä näitä tilasin, pieneltä harrastelijaompelijalta kuitenkin. Kurkkaa facesta ikioma-sivusto, sieltä saa teetettyä ainaskin vöhön vastaavia!

Lue lisää