PUERTO RICON MARKKINAT

Puerto Ricon keskustassa on joka toinen sunnuntai aina markkinat ja ne sattuivat olemaan juuri meidänkin loman ajankohtaan. Piipahdimme siellä heti aamutuimaan ja vaikka olimme liikkeellä melko aikaisin, oli paikalla jo runsaasti innokkaita asiakkaita. Markkinat tuntuivat kiinnostavn myös paikallisia ja monilla olikin isot pussit tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja kukkia käsissään.

Tunnelma oli lepposa ja tosiaan paikalla oli paikallisia myyjiä pienissä kojuissaan kauppaamassa vastapoimittuja hedelmiä, vihanneksia, vastaleivottuja leipiä ja leivonnaisia sekä yhdestä kojusta sai herkullisen näköisiä smoothieita. Lisäksi myytävänä oli erilaisia käsitöitä

Otimme tuolta muutamia hedelmiä ja voi miten hyviä ne appelsiinit olivatkaan! Niissä oli osassa vielä lehdetkin kiinni ja olivat kyllä ihanan mehukkaita ja makeita. Lapsille ostimme leivoskojusta tomusokerilla päällystetyt makeat tikut, jotka näyttivät vähän kuin olisivat tehty voitaikinasta. Hyviä kuulemma olivat nekin!

    Lue lisää