SEINÄLLE MENOSSA

Mulla tahtoo aina erinäiset sisustusjutut jäädä vähän puolitiehen. Esimerkiksi taulut. Ensin kestää tuhottoman kauan hankkia ne oikean kokoiset kehykset ja sitten seinälle pääsyssäkin tahtoo vierähtää kuukausia. Ostin vuosi sitten lapsimessuilta muutaman kivan kortin lastenhuoneeseen ja oli tarkoitus hommata niihin pienet kehykset. No, nyt vihdoin sain ne ostettua ikean reissulta, mutta kortit eivät niihin ole vieläkään päätyneet 😀

Therese Sennerholtin printti on nojaillut lipaston päällä jo tovin ja nyt mietin pitäisiköhän se oikein seinällekin asti saada. Toisaalta se on ollut ihan kiva tuossa lipaston päällä, mutta seinällä vapauttaisi taas laskutilaa tuosta lipaston päältä.

Keltainen printti ei ole koskaan ollut seinällä vaan seikkaillut vähän siellä sun täällä ja välillä se oli tuolla varastossakin. Koitin mallailla sitä lastenhuoneeseen, mutta kivasti toisi väriä myös olkkariin. Muutama printtiprojekti odottaisi vielä työstämistä, ehkäpä laitan kaikki sitten kerralla seinään 😉

  • Meeri / Murulit
    12.3.2015 at 09:17

    Mulla on just sama juttu kaikkien taulujen kanssa, en es viitti hankkia oikein mitään julisteita tai kortteja kun tiedän, että menee puoli vuotta ennen kuin se on seinällä. 🙂 Juuri sain tyttöjen kuvat viimein portaikkoon kehyksiin, meni kyllä tosi kauan ennen kuin sain kehykset hankittua. 🙂

  • Amanda- Amandan unelmia
    18.3.2015 at 12:32

    Kauniita tauluja! Blogisi on aivan ihana ♥ Tulen varmasti uudelleenkin. Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. http://www.amandanunelmia.blogspot.fi 🙂

Lue lisää