TENNARIVINKKI

Nyt alkaa olla aika kaivaa tennarit taas kaapista esiin ja sopivasti Sportamore mainosti viikonlopun tennarialesta. Sieltä poimin muutamia suosikkejani ja katselin samalla parin muunkin nettikaupan tarjontaa. Stadiumin synttärialessa on muutes nuo converset 40 eurolla (2) ja valkoisista ainakin oli kaikkia kokoja jäljellä.

Beiget converset (1) löytyy Zalandosta ja tuo väri on mielestäni tosi nätti. Itse käytin viime vuonna paljon Niken air max Thea (5) kenkiäni ja niitä löytyy nyt herkullisen kirkkaissa väreissä sekä perus mustana ja valkoisena. Adidaksen superstar kengät (6) ovat tehneet paluun ja ovat ilmeisesti tänä keväänä kuuminta hottia. Myös adidaksen stan mallista (13) löytyy päheä leopardiprintti.

Toinen Niken suosittu malli on tuo Roshe run (7) ja siitä löytyy kaunis hopea ja keväinen persikkasävy. Itsellä kävi kääntymässä nuo adidaksen valkoiset tennari (8) ja ne vaikutti tosi kivoilta, harmi vaan kun postissa tuli väärä koko. Reebok on tuonut markkinoille uuden Zpump mallin (9), joka ilmeisesti täytetään jotenkin ilmalla ja se muokkautuu käyttäjän jalan mukaan!

Yksi kestosuosikkini on tuo Vagabondin nahkatennari (11) ja siitä löytyy tänä keväänä myös valkoinen väri. Adidaksen lootuskukka kuosiset vaatteet näyttävät omaan silmään tosi kivoilta, samaa kuosia löytyy myös nuo tennarit (1)

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 // 15 // 16 //
Mitkä ovat teidän suosikit?
*Postaus sisältää mainoslinkkejä

    Lue lisää