TRAVEL STYLE

Meidän lento lähti Vaasasta ja olipahan tosi paljon helpompi startata loma sieltä kuin matkustaa ensin reilut 4 tuntia Helsinkiin ja sitten vielä istua 6 tuntia koneessa. Miehen sisko asuu vaasassa, joten kävimme pikaisesti pyörähtämässä heillä ja jätimme myös auton sinne viikoksi. Tässä muutama asukuva matkalookista…

Lippis Nova Star // Huppari Gant // Farkut Mini Rodini // Kengät Hummel // Reppu Fjällräven

Takki Vero Moda // Paita RL // Farkut Noisy May // Laukku COS // Kengät Converse

Takki Lindex // Huppari Gant // Farkut Lindex // Kengät Converse // Reppu Fjällräven
*Fjällräven reput saatu
Kumpikin lapsi sai reissuun vähän omaa rahaa mukaan ja Aatu osti niillä kerhorepun ja kiikarit 😀 Eevi taas osti sellaisia kiiltosilmäisiä pehmoleluja, ne ovat nyt kuulemma in ja niitä hiplailtiin joka kaupassa. Tietääkö muut tyttöjen äidit mistä puhun, Suomessa niitä olen bongannut ainakin Anttilasta ja Cittarista.
 • niina
  14.3.2015 at 11:45

  Tarkoitatkohan niitä TY pehmolelueläimiä? millä ne ovat myös in ja saivat sellaiset ensimmäiset pari vuotta sitten kesälomareissulla Pärnusta..eipä tiedetty mikä hitti niistä mokomista leluista syntyykään 🙂

 • Suvi
  14.3.2015 at 19:35

  Ty pehmot, ne on ihan must. Kakkosluokkalaisetkin fanittaa niitä ja ne on hitti myös jääälle heitettävissä hahmoissa taitoluistelussa 😄

 • Riikka
  14.3.2015 at 20:49

  Nuo reput on kivoja, millähän saisin myytyä meidän tytöille.. 😉 Hei just varmaan noista samoista Beanie Boosseista kirjoitin, tytöt halusivat Berliinin reissulta. Liekö samoista kiilusilmistä kyse?

Lue lisää