VIIKONLOPUN TOUHUJA JA ARVONNAN VOITTAJA

Meillä olikin lasten kanssa aika touhukas viikonloppu kun hengailtin keskenämme miehen ollessa reissussa. Olimme jo aikaisemmin kylväneet nuo rairuohot ja vihdoinkin munille oli tukkakin kasvanut ja päästiin koristelupuuhiin!

 Lasten asut kukukid, ihania nämä trikoovaatteet vai mitä?

Tässä sitä sitten olisi lasten visio meidän hullunkurisesta perheestä 😀 Myös vanhat pupukoristeet kaivettiin kaapista sekä pari lasten vanhaa askartelua. Lisäksi askarreltiin tuollaisia ”munapäitä”, yhdellä näyttäisi ainakin olevan hillittömän iso afroletti!

Täällä satoi vettä aikalailla koko viikonlopuna, mutta jossain vaiheessa vähän hellitti ja käytiin hakemassa muutama pajunkissa koristeltavaksi. Meillä on täälläkin (tai siis oli, eilen satoi lisää!!) aikalailla lumet sulaneet, mutta pellolta löytyi vielä hyvä kerros ja päästiin tekemään muutamat lumipallot vielä tällekin talvelle. Lisäksi leivottiin kaksi kakkua (joista toinen onnistui) ja kutsuttiin kummityttö kylään mehukesteille. Kakusta vielä muutama kuva myöhemmin, aika hieno ja tosi hyvän makuinen siitä lopulta tuli!

Lasten välikausivaatteista eräs lukija toivoikin postausta, mutta valitettavasti en ole ehtinyt niitä juurikaan vielä käydä läpi. Eeville mahtui yksi viime vuotinen takki vielä ja Ticketilta saimme kevääksi kummallekin lapselle kivat asut uudesta kevätmallistosta. Tämä Eevillä oleva Kerry takki on mielestäni ehkä tämän kevään kaunein välikausitakki ja luonnossa värit ovat vielä paljon nätimmät kuin mitä mallistokuvissa.

Aatulle paketissa oli tämä khakinvärinen Klaus tähtitakki sekä tummansiniset Heaven välikausihousut. Näissä molemmissa Aatulla on kokona 110 ja menevät hyvin syksylläkin.

Asujen kanssa sopii kivasti viime vuotiset crocsin kumpparit, Eevin asusteet ovat myös viime vuotisia ja Aatu pipo mini rodinin kevätmallistosta.

Arvoin nyt samantien vielä tuon Legoarvonnan voittaja, että saadaan palkinto matkaan vielä ennen pääsiäistä. Arpaonni suosi tällä kertaa Sikurina nimimerkkiä! Kiitos kaikille osallistuneille ja laittelen voittajalle sähköpostia!

Mukana ollaan!
s.kansakoski(at)luukku.com

 • sikurina
  31.3.2015 at 08:10

  Oi, miten mahtavaa! Poika on varmasti todella innoissaan palkinnosta. Kiitos vielä paljon ja mukavaa pääsiäistä!

  • Sini
   1.4.2015 at 18:41

   samoin sinne!

 • titti
  31.3.2015 at 10:23

  Ihania pääsiäiskoristeita 🙂

  • Sini
   1.4.2015 at 18:41

   Kiitos Titti!

 • Riikka
  31.3.2015 at 10:34

  Saanko kysyä mistä tuo Eevin ihana sääpipo on? 🙂 Meidän tyttö on jostain syytä todella kiinostunut sääilmiöistä ja pipo sopisi hänelle paremmin kuin hyvin! Kiitos vinkistä jo etukäteen.

 • Anonyymi
  31.3.2015 at 13:36

  Kauniita asuja jälleen kerran. Osaatko sanoa koska Mololta tulee uusi mallisto myyntiin? tuleeko vielä ennen kesää?

  • Sini
   1.4.2015 at 18:43

   Kiitos! Valitettevasti minullakaan ei ole tietoa, yleensä pressikuvat tulevat vasta vähän ennen julkaisua. Muistelisin, että ennen kesää on kuitenkin aikaisemmin tullut!

 • Nanna
  31.3.2015 at 13:52

  Tosi kivoja askarteluja!

  Mä olin vannonut ettei meille tule ainakaan tuota Ticketin Kerry-takkia. Ei vaan sovi meidän rämäpäälle aran värinsä vuoksi. Nyt tuolla naulakossa kuitenkin sellainen komeilee ja onhan se kaunis. Paljon kauniimpi kuin mallistokuvissa.

  • Sini
   1.4.2015 at 18:44

   Hahaa, noin siinä aina käy 🙂

 • Minttu - Rapattutalo
  31.3.2015 at 17:19

  Ihan mahtava tuo ruohoperhe! Aivan ihanat!

  • Sini
   1.4.2015 at 18:45

   Hih, kiitos!

 • Pia - Jotain tekemistä
  31.3.2015 at 17:58

  Oi miten kaunis tuo Kerry!! 🙂

  • Sini
   1.4.2015 at 18:46

   Se on kyllä tosi nätti!

Lue lisää