BABYSHOP LAHJAKORTTIARVONTA, MID SEASON SALE JA SEILORIASUT

Joko huomasitte, että Babyshopissa starttasi Mid season sale? Sieltä löytyy nyt ihan hyvällä aleprossalla (-30%) välikausivaatteita ja sisävaatteitta vaihtelevilla aleprosenteilla. Kannattaa kurkata koko valikoima täältä

Alessa on myös näitä ihania ja laadukkaita Petit Bateaun seilorihenkisiä vaatteita, joita mekin saimme muutamat ennen lomamatkaamme. Merkin vaatteita meillä on ollut jo useampana vuonna ja puuvilla on superlaadukasta, vähän paksumpaa ja jämäkkää. Mitoitus on niukkaa ja Aatulla vaatteet kokoa 5 ja Eevillä kokoa 8y.

Sain myös yhden 50 euron lahjakortin arvottavaksi babyshopiin, kurkatkaa ohjeet postauksen lopusta! Lahjakortin voi käyttää vaikkapa noihin alepuolen tuotteisiin!

Seilorihenkisillä asuilla mentiin lomalla koko porukka. Raidat, tummansininen ja valkoinen ovat omia kestosuosikkeja kesästä toiseen. Iskeekö teihin?

Mekko Ralph Lauren // Kassi Zana // kengät Crocs

Ja sitten siihen arvontaan! Sain siis arvottavaksi yhden 50 euron arvoisen lahjakortin Babyshopin verkkokauppaan. Arvontaan pääset osallistumaan linkkaamalla suosikkituotteesi babyshopin verkkokaupasta alla olevaan kommenttilaatikkoon. Blogini facebook tykkääjät saavat arvontaan kaksi arpaa. Facebook sivut löytyvät täältä. Kerrothan kommentissasi monellako arvalla osallistut. Arvonta päättyy ke 15.4.2015 puoliltaöin.

Lue lisää