MIX AND MATCH

Mini rodinin viimeisessä erässä tuli mm. tätä kivaa pelikaanikuosia sekä joka mallistosta löytyvät basic-vaatteet. Oranssi basic väri sopiikin tosi kivasti noiden pelikaanien kanssa yhteen ja tässä muutamia mix and match kuvia näistä. Molemmissa vaatteissa materiaaleissa on mukana myös elastania ja nuo housut ovatkin tosi kivat ja vilpoiset kesäpöksyt!

Lasten taikamaasta löytyy pelikaanikuosia useammasta vaatteesta sekä muita merkin uutuuksia ja tämänkin dropin kanssa voitte käyttää ostoksiin alekoodia RODINI ja sillä saa tosin sen -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista Mini Rodinin tuotteista. Lisäksi kannattaa rekisteröityä (tai kirjautua) kanta-asiakkaaksi, jolloin hinnasta lähtee ensin automaattisesti -10% pois ja koodilla saatte vielä päälle tuon -15% alennuksen. Tuotteet pääset kurkkaamaan tästä.

Alennuskoodi on voimassa 14.4.2015 saakka.

* Aatun pelikaanihousut saatu

 • anna
  9.4.2015 at 07:19

  Nuo oranssit shorstsit on tosi kivat! Muuten en nyt oikein innostunut Rodinin tämän keväisistä kuoseista.. Ehkä kala- ja delfiinikuosi kuitenkin on ne kivoimmat 🙂

 • Anonyymi
  9.4.2015 at 09:13

  Hei!
  Minkä kokoisia Eevin topit ovat? Ku tilaamani pinkki mini rodinin toppi oli ihan valtavaa mitoitusta..

  SANNA S.

  • Sini
   9.4.2015 at 09:20

   Siinä gone fishing topissa on joku ihan oma erilainen mitoitus kuulemma 🙂 meillä Eevillä on 116/122 koko noista.

 • Piia H
  9.4.2015 at 15:17

  Tykkään shortseita ja topeista. Housut on mun makuun liian levottomat 🙂

Lue lisää