MUSTAVALKOISET MALJAKOT

Lasten kanssa koristellut pajunkissat pääsivät paraatipaikalle olohuoneen tason päälle. Laitoin kaikki oksat noihin Rememberin mustavalkoisiin maljakoihin, jotka olen aikanaan tilannut Connox.de kaupasta. Samalla kertaa tilasin myös nämä mustavalkoiset säilytysrasiat, olivat tosi kivoja kyllä! Täytyykin joskus napata niistäkin muutama kuva!

Nuo maljakot ovat kivat yhdessä, vaikka aikaisemmin ne ovat olleet vähän ripoteltuna eripuolille taloa. Perjantaina edessä olisikin suurempi urakka oksien koristelu kanssa, sillä täällä päin virvotaan tosiaan vasta tulevan lauantaina! Vielä yksi pääsiäisaiheinen postaus olisi tulossa tällä viikolla, sitten pidänkin vähän blogitaukoa ja loppuviikko menee kokolailla työmaalla.

Onneksi ensi viikolla olikin vain yksi työvuoro ja sen jälkeen suunnataan lasten kanssa mummulaan ja mennään ainaskin Heidin kanssa lapsimessuille. Nykäiskäähän hihasta jos bongaatte siellä!

Mitäs tykkäätte maljakoista?

Lue lisää