NAHKANILKKURIT, TÄHTITENNARIT JA PIKKUJALKOJEN KEVÄT

 *Postaus toteutettu yhteistyössä pikkujalkojen kanssa

Yksi suosikkikenkäkaupoistani on jo monen vuoden ajan ollut Pikkujalat. Heidän liike sijaitsee Jorvaksessa ja olen useamman kerran mummolareissun yhteydessä känyt paikan päälläkin ihailemassa kenkiä. Useinmiten tilaan lasten kengät kuitenkin netistä. Onneksi Pikkujaloilla on kaikissa kengissä sisämitat ilmoitettu, joten koon valitseminen on helppoa. Olen monesti saanut myös hyviä neuvoja kun olen pähkäillyt sopivan kenkämallin kanssa, sähköpostitse ainakin vastataan kyselyihin todella nopeasti ja aina niin ystävällisesti.

Pikkujalat on erikoistunut lasten kenkin, mutta valikoimista löytyy kyllä aikuisillekin kivoja malleja. Vai mitäs sanotte näistä nahkanilkkureista, jotka löytyi pikkujalkojen alesta, viimeinen kappale ja juuri oikea koko! Kannattaa tsekata tuo alepuoli muutenkin, esimerkiksi näistä uggin kengistä on vielä isompiakin kokoja jäljellä ja noissa lasten kokoisissa koko 36 vastaa 38 kokoa, 35 vastaa 37 kokoa jne. Tuo 36 oli ihan hyvä omaan 38 jalkaani!Naisille oli myös todella kivoja kesäuutuuksia mm alimman kuvan kollaasissakin näkyvät pitsikuosiset TOMS kengät sekä valkoiset espadrillokset!

Aatu tepastelee tänä keväänä bisgaardin hyväksi todetuissa tummansinisissä tennareissa ja Eevin vastaavat hopeiset näkyivätkin jo aikaisemmin täällä blogin puolella. Uutuuksissa on myös syötävän suloisia sandaaleja, kauniita nilkkureita ja käytännöllisiä kumppareita. Kurkatkaa täältä!

  • Täti Ruskea
    12.4.2015 at 17:59

    Mä ihastelen aina noista Pikkujalkojen kenkiä ja jotain olen joskus tilannutkin. Kunpa vielä saisi sinne kivan keväisen alekoodin, niin laittaisin tilauksen menemään 😉

Lue lisää