PÄIVÄKAHVIT

Arjen pieniä iloja, päiväkahvit kaverin kanssa! Nykyään harvoin osuu arkivapaat kavereiden kanssa yksiin, mutta aina silloin tällöin ehditään istahtaa kahvikupposen ääreen. Sitä jotenkin ajattelee aina, että nytpä ehditään kunnolla rupatella kuulumiset ja vierailun päätteeksi toteaa, ettei muista oikeastaan mistä edes puhuttiin tai saatiinko sitä yhtä lausetta loppuun saakka ilman lasten keskeyttämistä 😀

Meilläkin nuo lapset ovat sen verran tuttuja keskenään, että kinastelevat kuin sisarukset ja aika usein erotuomarina saa toimia johonkin suuntaan. Myös desibelit kohoavat aika korkeaksi, että normaalilla äänellä keskusteleminen osoittautuu melkoisen haastavaksi.

Kaikesta huolimatta kivoja hetkiä ja tulee ihan kotiäitiajat mieleen kun nämäkin olivat arkipäivää. Oi niitä aikoja!

  • Hanna
    8.4.2015 at 14:11

    Ihana herkkupöytä 🙂

  • Anonyymi
    8.4.2015 at 19:22

    Kivaa oli! Voi niitä ihania kotiäitiaikoja! 🙂

Lue lisää