SOMETHING BLUE

Sininen on ollut sisustuksessa pinnalla jo jonkin aikaa, mutta vaikka se yksi lempiväreistäni onkin, ei meiltä kotoa löydy juurikaan paljon mitään sinistä. Johtunee nuoruusvuosien sinisyys övereistä. Nyt kuitenkin Marimekon ysmyistä ostin nuo tummansiniset tasaraita trikoolakanat ja näin kesää kohti sininen tuokin kivasti raikkautta kotiin.

Tämä kaunokainen on marimuksusta ostettu Marimekon huikea-mekko ja siitä lisää vielä sovituskuvien kera myöhemmin. Toinen mitä en koskaan enää uskonut ostavani on unikkokuosi, vaan kuinkas sitten kävikään!

Vähän sinistä löytyy myös tästä The Poster Clubilta saadusta  Weran Black Lady julisteesta. The Poster Clubilta löytyy tosi mahtava valikoima erilaisia printtejä ja uuttuutena on tullut ihana lastenpuoli, josta löydät söpöimmät printit pikkuisten huoneeseen!

Noissa tasaraitatrikoissa sinisen sävy on todella tumma, lähes musta ja vain auringonvalo paljastaa osuessaan tuon sinisen vivahteen. Mites teillä, onko sininen rantautunut sisustukseen?

 • Anonyymi
  26.4.2015 at 14:45

  Mä skippaan sinisen sisustuksessa ainakin vielä tässä vaiheessa. Liian lähellä muistoissa se sinisen edellinen kausi. 15v tms. Vaatteissa kyllä kelpaa

  • Sini
   30.4.2015 at 19:53

   Hah joo mulla ollut ihan sama kausi! Pienissä määrissä kyllä taas jo tykkään!

Lue lisää