TIIKERIPOIKA JA HARMAAT HATUT

Ensimmäisenä kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommenttia jättäneille! Olipa kiva lukea, etten ole yksin näiden ajatusten ja haasteiden kanssa. Vastailen teille illalla vielä paremmalla ajalla.

Tästä tulee vähän sekametelisoppa postaus henkareineen, tiikerivaatteineen ja pipoineen, mutta väliäkös sillä. Minun piti alunperin kirjoitella noista popupshopin kesämalliston vaatteista, mutta kuviin kun tuli muitakin juttuja niin kerronpa sitten niistä kaikista 🙂

Meidän lastenhuoneen kuvissa onkin useasti jo näkynyt my red hand gangin puiset henkarit. Mainitsinkin joskus, että Aatu päätti vähän koristella niitä kuulakärkikynällä ja tusseilla ja olen koittanut keksiä kuinkahan ne saisi vielä pelastettua. My red hand gangilta on jo jokin aika sitten tullut pari kivaa uutta mallia henkareihin, tällainen supersankari sekä nutturapäinen tyttö. Heiltä löytyy myös nättejä koukkuja sekä puisia hyllyjä ainakin täältä heidän folksy kaupan puolelta. Etsyssä oli maininta, että ovat tauollla ja palaavat myymään taas 11.4. Kannattaa kurkkia silloin!

Sitten noihin popupshopin vaatteisiin. Meillä on ollut niitä jo useampana vuonna ja etenkin tuo baggy leggings malli on ollut oma kestosuosikkini. Aikaisemmin en noista printtijutuista ole niin välittänyt ja vaatteita on ollut meillä vain yksivärisinä. Laatu on mielestäni ihan huippuhyvää ja jo vuoden ahkerassa käytössä ollesta housuista ei pysty kyllä bongaamaan juuri mitään käytönjälkiä. Nytpä tämän kesän mallistosta päätin testata myös noita printtivaatteita, kuvan huppari babyshopista* ja baggy pantsit pikkuotuksesta.

Materiaali on näissä hieman aikaisempaa ohuempaa collegea. Ihan kiva varmasti kesää vasten. Toivottavasti kuitenkin laatu on pysynyt yhtä hyvänä kuin aina ennenkin. Millaisia kokemuksia teillä on noista popupshopin printtivaatteista? Aatulla kuvissa huppari ja housut kokoa 4-5y.

Kuvissa näkyvät asusteet ovat taitavan neljä tähteä yrityksen Riikan käsialaa. Tilasin tuota jo viime vuonna itselleni ja lapsille tuubihuivit ja olin niihin todella tyytyväinen. Valikoimissa on huivien lisäksi tuollaisia rusettipipoja eri kankailla ja perus tupsupipoja. Riikka on laittamassa kauppaa hetkeksi aikaa tauolle ja mikäli mielitty näitä, kannattaa pikaisesti kysäistä onnistuisiko vielä tilaaminen. Eevin asusteet tilattu ja Aatun pipo saatu.

  • Hansuli - Valkoisen kartanon elämää
    6.4.2015 at 20:26

    Hauskat hengarit ja niin coolit vaatteet!

  • AnuH
    7.4.2015 at 06:22

    Popupshopin printtivaatteet ovat meidän pojalla yksi suosikeista. Laatu on kyllä edelleen hyvää ja kangas kestänyt nyppyyntymättä, vaikka on tainnut usein sujahtaa 40 asteen pesuun. Taisi pesusuositus olla 30 astetta.

Lue lisää