TOUHUKAS VIIKONLOPPU

Huh huh, olipahan viikonloppu! Kuvia tuli räpsittyä aika paljon, tässä vähän messukuulumisia ja juttua Flamingo-kylpylästä. Torstai-iltana töiden jälkeen pakkasin lapset ja tavarat autoon ja suunnattiin mummun luokse kohti Espoota. Perjantaina sitten hypättiin aamusta junaan ja oltiin messukeskuksessa aikalailla heti kun lapsimessut starttasivat.

Messuilla riitti porukkaa heti aamusta ja tällaisena me oltiin liikenteessä. Lapsilla oli päällä uutta papua ja itsellä Vietton tunika sekä papun leggarit. Papun uusi kesämallisto julkaistiinkin messupäivänä ja papun kojulla riitti ainakin vipinää heti aamusta. Meille tuli toka dropin tuotteita coolkids kaupasta jälleen ja niistä vielä postausta myöhemmin. Messuilla oli kiva nähdä muitakin bloggaajia ja tosi mukava oli myös kun te lukijat tulitte moikkaamaan!

Gugguun pisteellä oli aikamoinen härdelli koko perjantain ajan. Aika hyvin siellä näytti myös tavaraa olevan myynnissä ja kuulemani mukaan seuraavillekin päiville riitti vielä vaatteita hyvin.

Crocsin kojulla lapset innostuivat värittelemään ja metsolan kojusta ostin molemmille lapsille kuvassa näkyvästä timanttikuosista tupsupipot.

Puuhaa riitti lapsille hyvin ja Aatun esiintyminen musiikki-pisteessä ei varmastikaan jäänyt keneltäkään kuulematta. Linnanmäen kojulla oli hauska photobooth koppi, josta sai muistoksi mukaan kuvat.

 Kaikkensa antanut messulainen Metsolan pisteellä 🙂
Lauantaina oli ihan superlämmin päivä ja aamupäivästä käytiin ensin espoon Angry Birds puistossa ja sen jälkeen suunnattiin porukalla Jumboon. Lapsilla oli päällä nuo gugguun hupparit sekä girly baggy housut molemmilla ja tosi kivan keväiset värit näissä kyllä on!

Sain blogin kautta tuollaisen Cityshoppari kortin ja siitä löytyikin monta hyvää alennusta heti Jumbossa käytettäväksi. Aatu hankki itselleen mageen kesähatun ja Eevi hiusjuttuja Glitteristä. Alekoodeja löytyy esimerkiksi Vero Modaan, Cubukseen, Glitteriin, Bik Bokiin, Henkkamaukalle ja moniin muihin kauppohin. Lisäksi etuja saa useista ravintoloista, kahviloista, laivaristeilyistä sekä esimerkiksi erilaisista kauneudenhoitopalveluista. Kortissa on yhteensä 1000 erilaista etua.

Cityshopparin kautta meille oli varattu ruokailu Flamingon Parilla ravintolassa ja lisäksi kylpyläliput kaikille Flamingo Spa:ssa.  Cityshopparilla saa esimerkiksi etuja Parillassa, kaksi kylpylälippua yhden hinnalla Flamingossa ja perhelipun kylpylään 50 eurolla (norm 64 euroa.)

Parillan annokset olivat todella hyviä ja itse testasin uutena ruokalistaan tullutta Burger annosta ja Aatu söi kanavartaita. Itse en ollut koskaan aikaisemmin käynyt tuolla Flamingo Spa:ssa ja täytyy kyllä sanoa, että tosi kiva paikka oli! Ruokailun jälkeen suuntasimme kaikki sinne ja viihdyimme ilta kahdeksaan saakka! Lapsia ei vielä silloinkaan meinannut saada pois eli todellinen hitti heidänkin mielestään. Meillä kuului tuohon sekä kylpylä-, että vesipuistopuoli ja vuorotellen käytiin sitten pyörähtämässä myös kylpylässä toisen vahtiessa lapsia. Kylpylässä oli mm mineraalivesiallas (jossa kuului veden alla musiikkia!), erilaisia saunoja ja mahdollisuus olisi ollut ottaa myös monenmoisia hoitoja. Meininki oli ihanan rauhallinen ja rentouttava verrattuna vesipuiston puoleen 🙂

Vesipuistossa oli useampi erilainen vesiliukumäki, suosikki oli kaikkien mielestä Magic Maya liukumäkitunneli, jossa siis laskettiin renkaan päällä 152 metriä pitkästä putkesta alas. Myös villivirta oli kiva ja siellä kelluttiin kellukkeiden päällä virran viedessä meitä eteenpäin.

Sunnuntaina ehdottiin vielä käydä Helsingissä Sea Lifessa ja käytin siinäkin pääsylippuihin tuota Cityshopparikorttia ja sillä sai säästöä n 16 euroa (2 aikuista, 2 lasta). Sea Lifesta lisää seuraavalla kerralla! Jos kiinnostuitte Cityshopparista niin sen pääsee tilaamaan täältä*

  • Anonyymi
    29.4.2015 at 10:15

    hyviä kuvia ja ihania asuja lapsilla! 🙂 -beda

Lue lisää