VIIKONLOPUN PUUHIA JA MATKAVINKKEJÄ PRAHAAN

Viikonloppu alkaa olla taas paketissa ja tässä vähän kuvasaldoa siitä, mitä ehdittiin puuhata. Kelit olivat aika viileät, mutta onneksi ensi viikoksi on luvattu lämpöisempää. Korkattiin nämä Ratkiriemusta testiin saadut molo kidsin välikausivaatteet kun toiset olivat pesussa ja alle sai vielä vetää välikerraston, mutta lämpöisemmillä kelillä yksistäänkin ihan loistavat!

Nämä ovat samanlaista matskua kuin esim Ticketin plain rain puvut eli hieman ohuempaa ja notkeampaa kuin perus välikausiasut. Sisällä puvuissa on ohut verkkovuori ja vesipilariarvo 5000. Meillä vastaavat on todettu hyviksi juurikin loppukeväästä kun tavalliset välikausiasut alkavat olla liian kuumat. Ompa tällaisia käytetty meillä ihan Suomen kesässäkin, keleistä kun ei aina tiedä!

Eevillä Waiton takki ja Waits housut värissä girly rainbow ja Aatulla Waiton takki ja Waits housut perus rainbow väreissä. Ratkiriemu tarjoaa lukijoilleni alekoodin verkkokauppaan ja koodilla kmo saa -20% alennuksen yli 100 euron tilauksista. Koskee normaalihintaisia tuotteita ja koodi voimassa 26.4.2015 saakka. Kaupasta löytyy paljon muutakin kivaa, kurkatkaa täältä.

Perjantaina saatiin kylään vielä vieraita ja  höpöteltiinkin pitkälle iltaan saakka. Tarjottavat hain vain pikaisesti kaupan pakastealtaasta, toffeekammat oli kyllä aika herkullisia, kannattaa testata!

Lauantaina käytiin lasten kanssa kirppiksellä järjestelemässä pöytää ja tein samalla itse hyvän kenkälöydön ja löysin ihan uudet valkoiset converset juuri oikeassa koossa ja hyvään hintaan!

Lauantaina ehdittiin vielä käydä kylässä kummitytön luona ja samalla Aatu sai siellä kesätukan itselleen. Uudet conssit piti heti vetäistä jalkaan ja muutenkin tutulla sinivalkoisella lookilla oltiin liikenteessä. En voi kylliksi kehua noita Liu-Jo:n btton up farkkuja*, muita en juuri enää käytäkään!

Lauantai-iltana sitten herkuteltiin ja katsottiin leffa lasten kanssa. Alla vielä pari kuvaa Aatun kesätukasta, samalla mallilla mentiin eli sivuilta lyhyeksi ja päältä vähän pidempi. Jotenkin aina hiustenleikkuun jälkeen se oma lapsi näyttää niin paljon isommalta.

 Paita täältä*, housut täältä

Tänään oltiin sitten aamupäivä Eevin kanssa pesiskoulussa ja piipahdettiin kylässä mun isovanhempien luona. Illalla innostuttiin vielä vähän treenailemaan omassa pihassa ja rekrytoitiin Aatu kiinniottajaksi. Itsellä olisi ollut myös pesistreenit, mutta ne jäi tällä kertaa väliin. Kovasti polttelisi kyllä taas päästä jo ulos treenaamaan!

Kauppareissulla bongasin vielä hyvällä alella näitä Marimekon Oiva astioita, ja nappasinkin näitä valkoisia mukaan kun sopivat kivasti niiden mustavalkoisten kaveriksi.

Ai niin ja sitten piti kysellä vielä olisiko teillä heittää hyviä matkavinkkejä Prahaan? Olen lähdössä sinne ensi viikolla ja kaikki vinkit on kyllä tervetulleita. Ollaan vain muutama päivä, mutta eiköhän siinäkin ajassa ehdi siellä jotain puuhata!

 • Anonyymi
  25.4.2015 at 17:27

  Vitsit tää aina syö mun viestin kesken! Ah. Täällä olisi kanssa kovasti inspiraatiota viedä tavaraa kirpparille.. Kai se on kevään merkki sekin 😉 hyvä kenkälöytö, kirpparit yllättää mukavasti! Kävikö sulla kauppa? Kauanko pidit pöytää? Se on aina vähän mysteeri, että kauanko kannattaa.. 😊

  • Sini
   25.4.2015 at 18:18

   Mä en oo itseasiassa nyt ehtinyt tällä viikolla käydä kuin maanantaina kun olin siellä reissussa. En siis yhtään tiedä miltä siellä näyttää. Pitää varmaan toinenkin viikko ottaa kun eilen olisi ollut tyhjäyspäivä, mutta en reissun vuoksi sinne ennättänyt hakemaan tavaroita. usein mulla on ollut kyllä sen 2 viikkoa aina.

 • Anonyymi
  25.4.2015 at 17:27

  Apua, ja missä noi astiat on tarjouksessa??😅

  • Sini
   25.4.2015 at 18:18

   Ne oli keskisellä!!

 • Anonyymi
  25.4.2015 at 19:22

  Okei, ajattelin että onko Marimekon myymälöissä halvennukset menossa. Kiitos vastauksista, tsemppiä kirppispöydän perkaamiseen! Hyvä tilaisuus viedä uudet täydennökset! 😉

  • Sini
   25.4.2015 at 19:31

   Oli itseasiassa sielläkin ne ysmyt menossa just ja astioita oli tarjouksessa! Kiitti, se tavaroiden kotiin kantaminen on aina tylsää puuhaa!

Lue lisää