ALEVINKKEJÄ

Olen pikku hiljaa kerännyt meille näitä Marimekon siirtolapuutarha-sarjan astioita ja nyt oikeastaan meillä alkaa olla kaikki tarvittavat kasassa.  Suurimman osan näistä olen ostanut Marimuksusta ja nyt vinkkaankin, että siellä on loppuviikon ajan kaikki marimekon astiat ja kodintekstiilit -20% alessa! Nämä astiat ovat kiva lahja myös esimerkiksi valmistujaislahjaksi.

Nellylla on nyt hyvä ale noihin Nellyn omiin tuotteisiin ja esimerkiksi nämä kaikki kollaasin tuotteet ja paljon muuta löytyy -25% alesta täältä. Uimapuvut ja alusasut ovat -30% alessa kaikki ja ne löytyvät täältä.

Sunglassess shopilla alkoi myös ale ja sielä voi thedä hyviä löytyöjä jopa -70% alella. Lisäksi koodilla sgswelcome saa vielä -10% alennuksen. Kurkatkaa aletuotteet täältä.

Lekmerilla on meneillään vaate-festivaali, jossa on päivittäin vaihtuvat tarjoukset. Lisäksi tilauksen mukana saa aina ilmaisen toimituksen seuraavallekin tilaukselle. Tänään tarjouksena on kaikki yläosat, alaosat ja mekot sekä Niken tuotteet. Tulossa vielä mm Converse tarjous!! Vaate-festivaaliin tästä.

Booztilla alkoi tänään fas fashion sale ja sieltä löytyy lastenvaatteita jopa -50% alella. Aletuotteet löytyy täältä.

Ja viimeisenä vielä huomiseen asti voimassa oleva babyshopin ale eli koosilla 9YRS saa -20% alennuksen suurimmasta osasta tuotemerkkejä. Kaikki tuotteet löydät täältä.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 • Anonyymi
  21.5.2015 at 06:50

  Muuten hyvä, mutta marimuksun sivuilla juurikin nuo astiat loppu/ei ostettavissa tms..

 • Maru
  21.5.2015 at 11:10

  Olen seurannut suo tuolla instan puolella jo pitkään (berryleen) ja nyt vihdoin löysin myös tänne blogin puolelle. Liityinpä samalla lukijaksi – ja miksi en liittyisi, niin ihanalta täällä näyttää!
  Marimekon astiat on meikeläisen lemppareita. Astiavarastoa voisi täydentää näillä ihanilla loputtomasti. Siksipä alevinkki tuli tarpeeseen. 🙂 On myös aina mielenkiintoista nähdä, että kuinka eri tavalla tuota pocketia sisustetaan. Nättiä, nättiä!
  http://nuapurissa.blogspot.fi

  • Sini
   25.5.2015 at 19:52

   Kiitos kommentistasi ja kiva kun löysit tänne. Nuo siirtolapuutarha kuosin astiat ovat kyllä niin kauniita!

 • Kuka siellä?
  21.5.2015 at 14:35

  Voi kateus mikä ihana Siirtolapuutarha-kokoelma! <3__<3

  • Sini
   25.5.2015 at 19:52

   Noita on pikkuhiljaa kertynyt 🙂

 • Anonyymi
  23.5.2015 at 11:14

  Nyt astiat näkyy oikein verkkokaupassa 🙂

  • Sini
   25.5.2015 at 19:52

   Jee, hyvä juttu!

Lue lisää