HERKULLINEN VIIKONLOPPU

Viime viikonloppuna tuli herkuteltua melkoisesti kun juhlimme useammissa synttärijuhlissa. Äitini täytti 50-vuotta ja virallisena syntymäpäivänä juhlimme pienemmällä porukalla meillä kotona ja sunnuntaina vähän suuremmalla porukalla äitini lapsuuden kodissa.

Lauantaina kävimme herkuttelemassa lasten serkun synttäreillä, ai niin ja sunnuntaina aamulla olimme myös kirkossa kun eskarilaiset siunattiin koulutielle. Paljon ehdittiin siis puuhata viime vikonloppuna, tässä muutama kuva perjantain kattauksesta ja herkuista.

Tarjolla oli herkullisia naudanlihakääryleitä, hasselbackan perunoita ja kermakastiketta. Nauratti kun katsoin koneelta näitä kuvia, meillä oli siis kyllä ihan puhtaat aterimet, mutta omallani ehdin jo pilkkoa Aatun lihat ja laitoin sen takaisin tuohon enkä muistanut enää kuvatessa 🙂

Jälkkäriksi oli suklaavaahtoa. Sunnuntain juhliin leivoin taas muutaman ”syntisen hyvän suklaakakun”, tämä on se mun vakio, mutta toimii aina! Kohta saisikin alkaa järkätä Aatun 4-vuotis synttäreitä, tänä vuonna taidetaan pitää sellaiset sirkussynttärit!

 • titti
  26.5.2015 at 02:49

  Niin herkullisen näköinen ateria! 🙂 Teidän viikonloppu kuulostaa kivalle, kyllä joskus on syytä juhlia vaikka varastoon 🙂

  • Sini
   26.5.2015 at 10:32

   Joo juhlat on aina kivoja! Kesäksi tosin ei olekaan nyt mitään suurempia tiedossa.

 • Riikka
  26.5.2015 at 03:39

  Oi, suklaakakku näyttää herkulliselta 🙂 voisitko jaksa sen reseptiä? <3

 • Anonyymi
  26.5.2015 at 09:09

  Siis kuinka nuori sinä oot jos sun äiti täytti vasta 50 v ? 😀

  • Sini
   26.5.2015 at 10:33

   No ei tässä nyt mitään teinejä olla enää, täytän tänä vuonna 30v 😀

 • Eppusen kaapilla
  26.5.2015 at 20:27

  Ihanat kattaukset! 🙂 PS. Muista vastata aina 25! ;-D

Lue lisää