KEVÄÄN JUHLIIN

Kevät ja kesä on perinteisesti juhlien aikaa ja kokosin tähän muutamia kauniita juhlavaatteita lapsille tuolta Babyshopin valikoimista. Juhlavaatevalikoima on nyt parhaimmillaan ja monet varmaan näihin aikoihin hankkivatkin siitimpiä asuja valmistujaisiin ja kevätjuhliin.

Meillä juhlitaan Aatun synttäreitä tuossa kesäkuun alussa ja sitä ennen on Eevin eskarin kevätjuhlat ja muutamat muutkin synttärit. Juhlavaatteille tuleekin taas runsaasti käyttöä. Pojille on kivoja pastellivärejä tänä kesänä, kuinka söpö onkaan tuo Timberlandin body pienellä rusetilla! Itse tykkään aika perinteisistä juhlavaatteista ja Aatun synttäriasuna tulee olemaan tuo ensimmäisen kuvan ruudullinen kauluspaita ja seuraavassa kuvassa näkyvät beiget shortsit.

Tyttöjen puolella on enemmän värejä, niin kirkkaita kuin pastellisia. Vauvojen asuista suosikkini on ekan kuvan benettonin rusettineuletakki ja alarivin vaaleansininen How to kiss a frog mekko. Isompien tyttöjen mekoista nuo Ralph Laurenin kukkamekot ovat superkauniit ja Eevillä on tuo sininen versio niistä. Kengissä kauniita juhlasandaaleita löytyy ainakin Petit by Sofie Schnoorilta!

Mikä näistä on teidän suosikki?
Kurkatkaa juhlavaatevalikoima täältä ja paljon Ralph Laurenin tuotteita löytyy lisää täältä, vähän rennompiin juhliin esimerkiksi kivoja pikeepaitoja!

* Postaus toteutettu yhteistyössä babyshopin kanssa

 • Anonyymi
  15.5.2015 at 14:57

  Kauniita vaatteita kyllä! Hei minkälaista mitoitusta noi Petit by Sofie ballerinat on? Tytöllä on normisti jalka kokoa 30-31 mitä luulet minkäkokoiset bakkerinat täytyis valita? Kiitos:)

  • Sini
   15.5.2015 at 17:00

   Meillä on ollut vain niitä pehmoisia tossuja merkiltä, mutta ne ovat ainkin niukahkoa ja yhden koon isomman olen aina ottanut meillä.

Lue lisää