MELKEIN MUSTAVALKOINEN ASU

Meinasin kirjoittaa, että tässä asu viime viikonlopulta, mutta kun aika menee niin nopeasti niin tässäpä asu sitten toissaviikonlopulta. Lähes mustavalkoista, mutta noissa Carreran aurinkolaseissa on kivasti melkein kaikkia sateenkaaren värejä. Vastavaloon kuvatessa niiden todellinen väri ei ihan parhaiten tule esiin, mutta nuo ovat sellaiset värilliset peililasit turkoosivioleteilla kehyksillä.

Olen monesti ihaillut Aatulla olevaa mustavalkoista baseball takkia ja vähän samantyylinen löytyi nyt DefShopilta täältä. Jalassa yhdet suosikkihousuistani, Vilan joustavat pöksyt jotka näyttää vähän nahkahousuilta, mutta eivät todellisuudessa sitä ole. Nämä olen ostanut jo joskus viime vuonna, mutta samoja näytti olevan myynnissä Vilan liikkeissä edelleen. Ainut miinus, että näihin tulee helposti jälkiä jos osuvat johonkin. Itselleni paras lenkkarimalli on ehdottomasti Niken AirMax Thea ja ne näyttävät olevan usein joka paikasta loppu juuri omassa koossani. Täällä kuitenkin ainakin mustina vielä löytyy useammassa koossa ja hajakokoja muistakin väreistä!

Voin myös suositella noita Stockmannin NOOM merkin trikoovaatteita. Itselläni on sekä t-paitoja, että toppeja useampia ja ovat tosi hyvä laatuisia ja hinnaltaan myös tosi edullisia!

Pipo – h&m
Huppari – Urban Classics (saatu)
Paita- NOOM
Housut- Vila
Kengät – Nike (saatu)
Aurinkolasit – Carrera (saatu)

Sunglasses shopista saatte edelleen -10% alennuksen tilauksesta koodilla 10EEVI. Tuolta on ilmaiset postikulut ja hinnat monissa tuotteissa edullisemmat kuin muualla.

  • Anonyymi
    23.5.2015 at 13:02

    Mulla nämä housut leggareina-taidan pitää ainakin tunikoiden kans paljonkin!

    Nippe

Lue lisää