MOKKANILKKURIT

Olen tennarityttö henkeen ja vereen, mutta jos jotain korkeampia kenkiä käytän, on ne yleensä nilkkurit. Sain Fashionstorelta itselleni nämä superkauniit Guessin Haize ankle boot mokkanahkaiset nilkkurit, joissa on ihania kultaisia yksityiskohtia. Vähän vastaavan malliset minulta löytyy nahkaisena ja niistä olen tykännyt kovasti ja mikä tärkeintä, pysyn molemmilla myös pystyssä!

 Takki: Only // Farkut: Berchka // Paita: Vila // Kengät: Guess // Laukku: LV

Nämä ovat mielestäni tosi nätin väriset, tuollaiset harmaanruskeat. Sopivat hyvin monen värin kanssa! Kenkien takaosa on nahkaa ja etuosa mokkaa. Mietin, että täytyy varmaankin ostaa jotain suoja-ainetta näihin, etteivät mene heti pilalle vesisateessa.

Fashionstorella on meneillään nyt vielä tämän viikon ajan kampanja, jossa normaalihintaisen mekon ostaja saa kaupanpäälle 50 euron lahjakortin. Mikäli mekoille ei ole tarvetta, saa koodilla 9BRHDC1L kaikista tuotteista -10% alennuksen. Kannattaa kurkata hyvä farkkuvalikoima sekä juuri täydennystä saanut kenkäpuoli! Mekkovalikoiman löydät täältä, farkut täältä ja kengät täältä.

* Postaus sisältää mainoslinkin

    Lue lisää