NAAMIAISET

Eevin kanssa tuossa pari viikkoa sitten mietittiin, että olisi kiva pitää naamiaiset. Tuumasta sitten toimeen ja tänään täällä olikin talo täynnä ääntä ja pieniä tyyppejä upeissa asuissaan! Viikko oli itsellä aika hektinen ja tänään on itseasiassa koko viikon ainut vapaapäiväni, joten tarvittavien kanssa mentiin sieltä mistä aita on matalin eli helppoja ja nopeita juttuja.

Lapsethan tykkäävät kaikesta missä on tikku, joten pöydästä löytyi mm cake popseja, tikun päässä olevia vaahtokarkkeja ja tietysti perustikkareita. Lisäksi oli rocky road suklaata, munkkeja, pikkupitsoja ja poppareita. Sain jo jokin aika sitten testiin Myllärin leivontatuotteita ja tähän helppoa ja hyvää teemaan sopi hyvin tuo mokkapala-ainekset paketti, missä oli valmis kuorrutekin mukana! Perinteisistä mokkapaloista poiketen tein tuosta kakun ja tosi hyvää oli!

Että voi ihminen näyttää typerältä, mutta väliäkös sillä 🙂 Päällä yhdet suosikkini eli Vietto tunika ja Vimma leggarit.

Kavereina mulla oli palomies ja leppäkerttu. Aloin miettimään tuota omaa peruukkiani, että oikeasti malli siinä on tosi kiva! Otsatukkaa ei nyt hetkeen tee mieli leikata, mutta tuollainen lyhyempi polkka houkuttelisi kyllä kovasti!

 Suloiset serkukset…
 …ja parhaat kaverit.

Juhlissa oli myös Merida, Turtles ja varikkomies! Jossakin vaiheessa yleensä tilanne kääntyy siihen, että pojat alkavat jahdata tyttöjä takaa tai muuten tekevät heille tinkiä koko ajan. Yhtäkkiä hiljeni ja ihmettelin mistä moinen, Aatu oli käynyt hakemassa iPadin ja siellä palomies, Turtles ja varikkomies  katsoivat Ryhmä-Hau:ta kaikessa rauhassa!

Mites teidän vappu meni?
 • titti
  1.5.2015 at 19:00

  Taloa purkaessa meni 🙂 ihanat naamiaiset ja varmasti lapsille ikuisesti mieleen jäävä juttu 🙂

 • Milla
  1.5.2015 at 20:20

  Siis näyttääpä ihanalta. ♥♥ Naamiaiset olis kyllä huiput lapselle joskus!

  Täälläkin meni vappu ihan kivasti syödessä ja keskustassakin piipahdettiin. 😛

 • Eppusen kaapilla
  2.5.2015 at 08:05

  Oi kun kauniit vappukattaukset teillä! 🙂 Me oltiin naapurissa kavereilla koko päivä ja hauskaa oli. 🙂

 • anna
  3.5.2015 at 08:20

  kivoja naamiaisasuja ja herkulliset kattaukset! 🙂

 • Jani / Kaikki paketissa
  4.5.2015 at 15:24

  Mahtavia juhlakuvia ja mikä kattaus! Naamiaiset ovat aina hauska aihe juhliin 🙂

Lue lisää