NOPEA PULLED PORK BURGER

Joskus sitä pitää saada äkkiä ruoka pöytään ja yhtenä tällaisena päivänä nappasin kauppareissulta mukaan Atrian pulled pork pussin ajatuksena tehdä helpot burgerit. Pulled porkia on nyt vähän jokapaikassa ja valmiinakin sitä löytyy ainakin semmoisista isommista rasioista, joita lämmitetään itse vielä jonkin aikaa uunissa. En ole koskaan ihan alusta saakka puller porkia tehnyt, pitäisi kyllä joku viikonloppu testata! Onko teillä heittää jotain hyvää reseptiä?

Tässä pussin kyljessä oli muistaakseni tuo ohje ja heitin pussin sisällön pannulle ja ruskistin lihoja hieman. Sekaan sitten ranskankermaa ja mausteita ja hetken aikaa annoin muhia kannen alla. Olen itse tottunut syömään pulled porkia sellaisena vähän savunmakuisena, kunnon karamellisoidussa vahvemmassa kastikkeessa ja tämä versio oli sihen nähden todella miedon makuinen. Plussaa, että lapset kyllä tykkäsivät juuri sen vuoksi. Jälkeen päin ajateltuna sekaan olisi sopinut ranskankerman sijasta joku maustettu tuorejuusto tai esimerkiksi mustapekkajuusto murennettuna.

Tulipahan testattua ja tosiaan maustamalla vahvemmin, olisi ehkä omaan makuuni toimivampi!

Ps. Blogilista loppuu parin viikon päästä ja jos olette sen kautta seurailleet blogiani niin kannattaa laittaa ylös muutama uusi seurantakanava. Blogiani voi seurata Bloglovin’issa, facebookissa tai sitten kirjautumalla googlelukijaksi eli klikkaamalla tuosta oikean sivupalkin lukijaraati-kuvasta. Lisäksi instasta ( @kaikkimitaolen ) löytyy paljon semmoista matskua mitä ei tänne blogin puolelle päädy.

 • titti
  19.5.2015 at 04:37

  Näyttää tosi herkulliselle. Ei ole tullut koskaan kokeiltua, mutta vois kyllä :)!

 • Anonyymi
  22.5.2015 at 05:53

  Lapset söi juuri tuollaisena, sipulin kanssa?

  • Sini
   22.5.2015 at 08:50

   Juu Eevi tykkää punasipulista, mutta Aatu ei välitä eli hänelle en sitä laittanut.

Lue lisää