PARI OSTOSVINKKIÄ KANARIALLE JA ARVONNAN VOITTAJA

Puerto Ricon lomalla vuokrasimme yhdeksi päiväksi auton ja lähdimme vähän kiertelemään saarta. Kyselimme paikallisista neuvoja mihin kannattaisi mennä shoppailemaan ja meille suositeltiin moottoritien varressa kätevästi olevaa Las Terrazas outlet-keskusta sekä ihan sen vieressä olevaa El Mirador ostoskeskusta. Suurempiakin shoppailuparatiiseja olisi ollut Inglesin toisella puolella, mutta meille kerrottiin siellä menevän aika kauan ruuhkassa emmekä sitten halunneet koko päivää istua autossakaan köröttelemässä. Voin kyllä sanoa, että tuolla Miradorissa oli niin paljon kauppoja, ettei mitään mahdollisuutta niitä kiertää kerralla edes kunnolla läpi (varsinkaan lasten kanssa). Sieltä löytyi kaikki suuremmat ketjuliikkeetkin mm Zara, Bershka, Pull&Bear ym ja paljon muitakin liikkeitä.

Outlet paikassa oli paljon urheiluliikkeitä, joissa oli ihan hyvillä aleprosenteilla tavaraa. Välillä kävimme herkuttelemassa paikallisilla churroilla, jestas minkä kokoisia!

Tuosta yllä olevasta kuvasta näkee mitä liikkeitä outlet-keskuksessa oli. Esimerkiksi asicsella oli todella hyvät alehinnat, ostin noin 80e juoksupaidan 18 eurolla.

Niken liikkeessä oli tennaritaivas! Ensi kerralla jos tuonne mennään niin omat tennarit jätän suosista kotiin ja ostan tuolta uudet. Mitään älyhalpaa ei ollut, mutta ihan hyviä tarjouksia kyllä osassa tuotteissa.

Miradorista ei tullutkaan napattua kuin yksi kuva karkkikaupasta, mutta siellä kannattaa kyllä ehdottomasti käydä. Hinnat tuolla oli minusta aika samat kuin Suomessakin. Ostosten jälkeen ajelimme pienempää tietä takaisin päin ja pysähdyimme välillä ihailemaan maisemia ja lapset tykkäsivät heitellä pikkukiviä mereen.

Loppupäiväksi ajeltiin sitten vielä Anfi rannalle mikä oli mielestäni koko paikan kivoin ranta! Voi, valtava matkakuume tulee näistä kuvista taas, kesäksi varasin meille reissun Mallorcalle, joten mielelläni kuulisin teidän kokemuksia paikasta. Mitä kivaa sieltä löytyy lapsille?

Silverjungen arvonnassa arpaonni suosi Hennariikkaa!

Kyllä kolahti! Uusi tuttavuus koko merkki, ihania vaatteita 🙂
Suosikiksi nousi kuitenkin tuo samainen mekko kuin tyttärelläsi, mutta
vaalenpunaisena omalle prinsessalleni 🙂 Hennahennariikka.alander@gmail.com

Laittelen voittajalle sähköpostia!

  • Katja
    4.5.2015 at 16:57

    Noissa ostospaikoissa mekin kävimme, tosi kivoja ja se Primark <3 Mallorcalla ainakin Alcudian ranta on ihana! ja Tjäreborgin saarikierroksella olimme (vuosi-10), niin mahtavia maisemia <3 siitä lapsetkin tykkäsi kun menimme veneretkelle, raitiovaunulla ja bussilla tuolla retkellä.

  • *Laura*
    5.5.2015 at 18:31

    Ihanat lomakuvat! Me ollaan käyty Mallorcalla Alcudiassa, erittäin hyvä lapsiperheen kohde. 🙂

Lue lisää