PIKKUSÄLÄ PIILOON

Kahden lapsen perheessä kaikkea pikkusälää kertyy ihan valtavasti. On pikkulegoja, muumihahmoja, autoja, littlest pet shoppeja, jos jonkinmoisia ukkeleita ja miljoona barbie tavaraa. Tykkäisin kovasti, että kaikille olisi oma paikkansa, mutta useinmiten sekaisinhan nuo ovat milloin missäkin laatikossa.

Hankin pari uutta kivaa säilytysrasiaa lastenhuoneeseen, nuo kuvassa näkyvät mustavalkoiset Lily´s island purkit, joita löytyy kahdessa koossa ja värissä täältä. Meidän omat on nuo pienemmät, ne isommat on tosi isoja ja niihin mahtuu esim pehmoja tai hyvä määrä dublo legoja. Tsekatkaa myös merkin supersuloinen pupulamppu!

Yhteen purkeista laitettiin kaikki Aatun cars-autot. Aatu on aikoinaan saanut nuo serkultaan ja tykkää noista kovasti. Nytkin taas pitkät tovit leikki automatolla ja noilla autolla ties mitä leikkejä. Välillä autot lähtivät retkelle muumitaloonkin 🙂

huppari: kukukid // farkut: i dig denim


Mukavaa viikonloppua ja tulevaa äitienpäivää!
Postaus sisältää mainoslinkin
 • Linda
  9.5.2015 at 08:34

  Mistä noi ihanat pyykkipojat? 😊

  • Sini
   9.5.2015 at 11:52

   Ne on ostettu Keskiseltä jo pari vuotta sitten!

 • Neilikka
  9.5.2015 at 09:31

  Ihania purkkeja, kivasti olet saanut sälän siististi piiloon. 🙂
  Meillä ongelma on päin vastainen. Pojalla on hirveästi noita isoja traktoreita (samaa sarjaa, mitä Aatulla tuo sininen traktori) ym. tarvittavia työkoneita. Vievät hirveästi tilaa ja niiden säilytys se vasta hankalaa onkin… Hankin työkoneille IKEAn pienemmän hemnes lipaston, mutta eihän ne isoimmat traktorit tietysti sinnekään mahdu..

  • Sini
   9.5.2015 at 11:53

   Joo nuo isommat on kyllä hankalia, meilläkään ei noille oikein muuta järkevää paikkaa ole kuin tuolla hyllyn alla.

 • ida-lotta
  9.5.2015 at 11:17

  Mistä tuo musta hylly on? Loistavan kokoinen!

  • Sini
   9.5.2015 at 11:55

   Se on ikeasta, jotain sitä ps-sarjaa, mutta jo pari vuotta vanha.

 • Heini / Koti seitseman
  9.5.2015 at 20:42

  Onpas kivat. Ja merkki ihan uusi tuttavuus, johon pitääkin tutustua tarkemmin.

Lue lisää