VIMMA LETTITUNIKA MUUNTUU MONEKSI

Vimman lettileggarit ovat olleet yhdet suosikeistani ja niinpä kun Vimman nettikauppaan tuli jokin aika sitten myyntiin näitä lettitunikoita, oli pakko sellainen tilata itselleni. Hiukan jännitti tuo one size fits all- mitoitus, itselläni tuo on kyllä enemmän mekko kuin tunika, mutta ei se haittaa. Olen siis 165 cm pitkä eli pidemmälle tuo on ihan tunika pituinen sitten.

Tämä on aika monikäyttöinen ja nappasin muutaman kuvan, missä näkyy kuinka monella lailla tätä voi käyttää. Ensimmäisessä ihan normaalina matalien ballerinojen kanssa. Malli on tosiaan sellainen laatikkomalli taskuilla ja materiaali sileää ja kivasti laskeutuvaa kangasta.

vimma lettitunika

Tässä toisessa kuvassa puin kaveriksi ohuen vyön ja korkkarit ja tälläin on enemmän mekkomallinen ja istuu paremmin.

vimma lettitunika

Vaikka malli on tosi väljä nii kivasti tämä sopi myös nahkatakin kanssa pidettäväksi eikä näyttänyt mielestäni hassummalta ollenkaan. Olen kyllä maailman huonoin poseeraamaan kameran edessä ja jotenkin onnistun näyttämään ihan kummalliselta suurimmassa osassa kuvista. Tai en osaa ainakaan mitenkään luonnollisesti ja normaalisti siinä olla. Kuvat siis ovat nyt vähän tällaisia 🙂

Mitäs tykkäätte leteistä?
 • JohaNna / Arjen miljonääri
  24.5.2015 at 05:39

  Tuo on kyllä nätti kuosi. Leggareina haluaisin mutta harmi kun ne vissiin myytiin jo lopuun :/

  • Sini
   25.5.2015 at 19:50

   Niitä varmaan tulee kyllä vielä lisää!

 • Anonyymi
  25.5.2015 at 13:44

  Kiva on, mutta en löytänyt nettikaupasta 🙁
  Tiina

  • Sini
   25.5.2015 at 19:51

   Nämä taisi loppua sieltä jo, kannattaa googletella olisiko missään jälleenmyyjällä!

 • Eppusen kaapilla
  26.5.2015 at 20:28

  Viis leteistä, toi sun nahkatakki on ihana!!!!!! 🙂

Lue lisää