HEI KESÄ!

No niin, vihdoin saatiin se kesäkin tänne Suomeen! Lapset ovat olleet ihan ihmeissään, että ihan oikeastiko voidaan mennä ulos shortseilla?! No joo-o! Tällaista kun sitten olisikin loppukesä..

Kesävaatteista ei ole tullut paljon kirjoiteltuakaan kun niitä tosiaan ei ole vielä päästy edes käyttämäänkään. Nämä söpöt Gardner and the Gangin vaatteet olemme saaneet ihanasta uudesta pikkuisesta lastenvaateliikkeestä nimeltä Bella&Bo. Kyseisen verkkokaupan valikoimista löytyy ekologisia, ympäristöystävällisistä
materiaaleista valmistettuja lastenvaatteita sekä sisustustuotteita. Kaikki lastenvaatteet ovat valmistettu luomupuuvillasta, joka ei sisällä kemikaaleja eikä haitallisia aineita.Valikoimissa on myös suloisia printtejä ja petivaatteita.

Nämä salamavaatteet ovat siis Gardner and the Gang merkkisiä ja itselleni ihan uusia tuttavuuksia. Ensituntumalta materiaali vaikuttaa hyvältä ja mukavan pehmeältä. Nämä on pesty pari kertaa ja printille ei käynyt kuinkaan. Merkillä löytyy myös muita hauskoja kuosivaatteita esimerkiksi psykedeelinen seeprapaita! Bella&Bo kaupassa alkoi juuri ale ja kaikki lastenvaatteet sekä petivaatteet ovat nyt -25% alessa. Itse himoitsen noita alimmaisessa kollaasissa näkyviä Fine Little Day:n pussilakanoita lapsille. Samaa kuusikuosia meillä onkin jo tyynyissä ja sitä löytyy myös ihanana vauvanpeittona. Kannattaa olla nopea, näitä oli vain muutamat enää jäljellä! Tsekatkaa ale täältä ja alta näette nuo salamavaatteet käytössä.

Onko teillä kokemusta Gardner and the Gangista?

 • heidiihh
  25.6.2015 at 19:34

  Tosi kivalta näyttää salamavaatteet 🙂 Millaista mitoitusta nämä vaatteet ovat, vastaavatko kokoa vai ovatko niukkaa/reilua mitoitusta? Meillä 2,5-vuotiaan poitsun vaatekoko nyt 104cm niin mietin että ottaisinko salamasetin samaa kokoa vai jo isompaa kokoa

  • Sini
   25.6.2015 at 19:54

   Aatulla on noista se 4-6 koko ja hän on 4v ja noin 100cm pitkä. Setti menee kyllä tämän kesän, mutta ei paita ainakaan kovin kauaa eli mun mielestä niukahkoja. Shortseissa ei ole tosi kiristyst, että niistä ei kannata liian isoja ottaa!

 • heidiihh
  26.6.2015 at 19:18

  Kiitos vastauksesta 🙂 Meille varmaan menisi se pienempi koko shortseista ja paidasta tämän kesän, harmi kun isommasta koosta oli paita loppu

Lue lisää