HELLO YELLOW!

Olen ihastunut nyt totaalisesti keltaiseen ja todennut, että sehän sopii yllättävän monen värin kanssa hyvin yhteen! Kivoin se ehkä on mielestäni tummansinisen kanssa ja tässä yksi asu noissa väreissä. Tästä koitan saada kunnon asukuvatkin napattua joku päivä!

Mites, kolahtaako keltainen?

 Paita Esprit (täällä) // toppi Vero Moda // Housut Mango (täällä) // Kengät Converse (täällä) // Laukku Marc Jacobs

Kuvan Espritin paitaa voin suositella, tosi kiva matsku ja hihat saa napilla myös ylös. Itselläni on näitä useammassa värissä! Mangon housuissa on tosi hyvä istuvuus ja samoja löytyy tuolta myös punaisena.

Olettehan huomanneet, että Booztilla starttasi kenkäale? Siellä nyt siis kevään ja kesän kenkiä hyvilläkin tarjouksilla ja vanhempien mallistojen popoja suuremmilla prosenteilla. Kurkatkaa kaikki alekengät täältä. Myös fast fashion sale on vielä hetken aikaa voimassa ja sieltä voi tehdä myös ihan hyviä löytöjä kevään uutuuksista. Ale löytyy täältä.

Ps. Muistakaahan osallistua arvontaan täällä ja täällä.

*sis. mainoslinkkejä

6 Comments

 • Reply
  Nelli / Kochanie
  6.6.2015 at 19:37

  Ihanan pirteää, tykkään! 🙂

 • Reply
  Henna - Pakkomielteitä. Minullako?
  6.6.2015 at 19:43

  Oi keltainen kolahtaa! 🙂

 • Reply
  Kati
  7.6.2015 at 08:28

  Kolahtaa! Oma vaatetus hyvin musta-, harmaa-, tummansinipainotteista, väripilkkuna valkoista ja nyt muutama keltainen juttu tullut ostettua. Ihanan pirteä ja sopii kaiken kanssa 🙂

  • Reply
   Sini
   9.6.2015 at 19:26

   No ihan sama juttu täällä, kiva saada vähän väriä kaappiin!

Leave a Reply

Lue lisää