HUNTERIN KUMPPARIT

Bongasin tietsikalta, että olin joskus talvella ottanut kuvia meidän samiskumppareista, mutta unohtanut postailla niistä. Tilasin joskus joulun jälkeen -50% alesta Hunterin kumpparit itselleni ja lapsille. Tykkään kovasti noista Huntereista sillä niissä on tarpeeksi kapea lesti ja varsi omille jaloilleni. Myös lapset, etenkin Aatu tykkää näistä, sillä ovat kuulemma isojen poikien kumpparit. Mitä lie sitten tarkoittaakaan…

Omiin kumppareihin tilasin vielä nuo fleecesukat kun sattui juuri omaa kokoa olemaan vielä alessa. Lasten kumppareista löytyy myös hyvät heijastimet takaa. Itselläni on tämä matalempi malli ja olen todennut sen tosi käteväksi kun näitä käyttää esimerkiksi tuulipuvun kanssa. Näihin kannattaa myös ostaa omaa putsausainetta millä saa luonnonkumin muutettua takaisin mustaksi, nämä kun tahtovat ajan saatossa harmaantua muuten.

Kumppareille onkin tullut ”harmillisen” paljon käyttöä ja näyttää siltä, että näillä varmaan talsitaan juhannuksenakin kun kuulemma ainakin kuurosateita on luvattu. Plääh! Hei huomasitteko, että nyt oli Babyshopissa vihdoinkin alennettu myös nuo Mini Rodinin tuotteet! täältä voi kurkkia mitä alesta löytyy. Tänään starttasi myös iittalan verkkokaupan ale, joka löytyy täältä
.

* sis mainoslinkkejä

    Lue lisää