JUHANNUSKUVIA

Juhannus pähkinänkuoressa: vesisadetta, hyttysiä ja hyvää ruokaa. Mites teillä?

Kelit ei tosiaan tänä(kään) vuonna suosineet, mutta aina silloin tällöin sattui poutahetki ja lapset hyödynsivät ne heti kisaamalla noilla Jollyroomista saaduilla menopeleillä. Aatu sai jokin aika sitten tällaisen mageen F1 polkuauton ja sillä on nyt sitten joka päivä ajellut. Vastaavia onkin aina ihaillut puistoissa ja tämä oli kyllä tosi mieluinen juttu!

Eevillä on ollut käytössä tämä Pinepeakin potkulauta, näitä on useammassa värissä ja kaikki hyvässä alessakin tuolla jollyroomin sivuilla! Tsekatkaa myös instassa oleva arvonta, jossa voi voittaa potkulaudan valitsemassaan värissä.

Pieni vesisade ei onneksi grillaamista haitannut ja itseasiassa korkattiinkin tämän kesän grillikausi nyt vasta juhannuksena. Grillissa valmistui lihaa, kanaa, maissia, perunanyyttejä, kasviksia ja makkaraa. Nuo perunanyytit on niin hyviä, tällä kertaa laitettiin osaan mustapekkajuustoa ja osaan aurajuustoa.

Loppujuhannus menikin itsellä sitten työmaalla eli mitään kovin ihmeellistä me ei tänä vuonna puuhattu. Nyt olisi enää ensi viikko töitä ja sitten alkaisi hyvin ansaittu kuukauden kesäloma. Onneksi aurinkoakin on luvassa, suuntaamme nimittäin lomareissulle Mallorcalle.

  • Hippuli
    23.6.2015 at 12:28

    Hauskaa, että olette lähdössä Mallorcalle. Mekin juuri varattiin sinne viikon reissu ja lähdetään reilun parin viikon päästä matkaan. Me menemme sinne Alcudiaan yhteen lomaresorttiin. Meille eka etelän matka, aikaisemmin harrastettu kaupunkilomia, mutta 4-vuotiaan pojan kanssa tämä lienee hyvä ratkaisu. Mihin päin olette menossa? Mielenkiinnolla odotan jo matkapostauksia aiheesta, jos vaikka ehtisi saada vinkkejä ennen omaa reissua.

Lue lisää