KOHTA KOULULAINEN

Niin sitä vaan viime viikolla sanottiin heipat eskarilaiselle ja toivotettiin tervetulleeksi tuleva koululainen! Eskarivuosi meni kyllä tajuttoman nopeaa, en voi uskoa, että parin kuukauden päästä mun eka vauva menee ihan oikeasti kouluun…

Eskarin kevätjuhlia juhlittiin ulkona kauniissa säässä ja tällaiset tyypit meiltä lähti liikenteeseen.

Eevin asu: Neule Lindex // Paita Gant // farkut Lindex
Aatun asu: Paita Mini rodini // Farkut I dig denim

Eevi on jotenkin kasvanut niin hurjasti kuluneena vuonna. Eskarista löytyi paljon uusia kavereita ja selkeästi kaverien merkitys myös korostui. Onneksi paras kaveri Paula pääsi samalle luokalle ja lisäksi suloinen Aksu, jonka kanssa Eevi on ollut samassa hoitopaikassa aina perhepäivähoitajalta saakka!

jakku Lindex // paita Noom // housut Lindex // kengät Sixtyseven // laukku LV

Eskariopet saivat kiitokseksi meiltä tuollaiset Love säilytyspussukat, joiden sisällä oli teemaan sopivasti Design lettersin keittiöpyyhe aakkosilla. Kortit teimme Eevin kanssa yhdessä ja etupuolelle kirjoitettiin minusta ihana toteamus ”Opettaminen saa aikaan paljon, mutta kannustaminen saa aikaan kaiken” ja taakse Eevi piirsi oman kuvansa.

Olen tosi kiitollinen jokaiselle Eevin eskariopelle, sillä he tekivät eskarista juuri niin ihanan mitä se oli. Eevi meni joka päivä innoissaan eskariin eikä olisi aina malttanut lähteä sieltä kotiinkaan. Parempaa eskaripaikkaa ja parempia opettajia ei olisi voinut toivoakaan!

Nämä Lifestylenordicista tilatut Love pussukat olivat niin söpöjä, että otin yhden itsellenikin. Hintakaan ei ollut paha, 2e kappale!

Kuinkas monella siellä ruudun takana on kohta koululainen myös talossa?
 • Viivi / Valkoinen Soihtu
  1.6.2015 at 07:57

  Ihana, tuleva koululainen:)! Meillä esikoinen menee jo tokalle ja keskimmäinen lähtee eskariin, jännää! Onpa kyllä upeat nuo lahjat eskariopeille<3 Ja niin kaunis ja niin totta tuo lause kortissa♥♥♥

  • Sini
   9.6.2015 at 19:29

   Voi, niin se aika menee! Ihanaa tulevaa eskarivuotta teille!

 • Riikka
  1.6.2015 at 11:55

  Täällä on ja kyllä on mennyt vuodet nopeasti, ihan äitiä hirvittää. 🙂 Nuo love-pussukat on kivoja. Minulla on orkidea tuollaisessa.

  • Sini
   9.6.2015 at 19:29

   Nuo oli kyllä kivoja ja mukavan edullisia!

 • Anonyymi
  1.6.2015 at 20:39

  Täällä kans esikoinen lähdössä koutaipaleelle ja äitiä meinaa hirvittää ihan valtavasti. No, eiköhän tuo neiti selviä, kunhan vaan alkuun pääsee. Ihanat lahjat sai Eevin opet! Ois kelvannut tällekin eskariopelle😊
  -Outi

  • Sini
   9.6.2015 at 19:30

   Muakin hirvittää! Kiitos, toivottavasti meidänkin eskariopet tykkäsivät!

Lue lisää