MUUTAMA KUVA LASTENHUONEESTA JA ARVONNAN VOITTAJA

Napsin tuossa eilen muutamia kuvia lastenhuoneesta kun sain vihdoinkin pari printtiä kehyksiin siivouspäivänä huonekin oli kuvauskunnossa. Meillähän tosiaan yläkerran makkarissa nukkuvat molemmat lapset ja alakerrassa on leikkihuone erikseen.

Tässä ekana ihanat jutut, mitkä olemme saaneet Lillacompanysta eli tuo Tellkiddon supersankari lelupussi sekä Lötiekidsin suloinen kalapaita. Supersankarisäkki sopikin Aatun puolelle kuin nenäpäähän muiden superhero juttujen kaveriksi. Pussi on tosi tilava ja se vetää sisäänsä uskomatoman määrän pehmoleluja, joille ei muuten aina tahdo kunnon säilytyspaikkaa löytyä.

Itselle tuo lötiekids oli ihan uusi tuttavuus, mutta rakastuin kyllä tuohon kalapaitaan täysin! Se on sellaista joustavaa ohutta collegea ja tosi mukavan tuntuista materiaalia. Samaa matskua löytyy mm. kivoja raitapaitoja täältä. Jatkossa aion tätä merkkiä hankkia meille enemmänkin, suosittelen!

Muutaman little pop studiosin printin sain tosiaan nyt vihdoin kehyksiin ja Aatun puolella on tuo ”be you” printti, jonka sanoma onkin tosi tärkeä ja aivan totta! Kuvassa näkyvä batman henkari on myös samaisen merkin valmistama. Heillä on tosi kivoja sisustusjuttuja, ennestään meiltä löytyykin jo mm. tuo edellisessä kuvassa näkyvä superhero printti.

Eevin puoli huonetta onkin sitten vähän hempeämpi! Kuvassa näkyvä sydänprintti on little pop studiosin ja tyttö printit ovat Ashley Goldbergin, joita löytyy täältä.

Henkkamaukalla myydään noita söpöjä muovisia koreja ja niissä on Eevin omin käsin ompelemia pehmoruokia. Metallikorit ovat Ferm livingin ja aina aivan täynnä pehmoleluja. Noihin on myynnissä myös puisia kansia ja tekisikin mieli ostaa toiseen sellainen ja viedä esimerkiksi yläkerran aulaan sohvapöydäksi.

Sain myös Netflix arvonnan suoritettua ja mukaan laskettiin myös facebookissa osallistuneiden arvat. Arpaonni suosi seuraavaa kommenttia:
Mukana ehdottomasti! Tälle olisi kyllä käyttöä!
-Antsuli14

Laittaisitko minulle viestiä osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com niin laitan lahjakorttikoodin sinulle!

PS: Huomasittehan Babyshopin ennakkoalen, eli koodilla VIP saa -30% alen lähes kaikista lastenvaatteista ja sisustustuotteista! Ja sivuiltahan löytyy jo syksyn uutuuksiakin mihin tuo koodi kävi myös sekä esimerkiksi noita ihania KG designin pilvialusia, mitkä vietiin lapsimessuillakin ihan käsistä! Koodi on voimassa 11.6 saakka. Ei koske mm. Mini Rodinia eikä Ralph Laurenin tuotteita.
Ostoksille tästä!

*sis. mainoslinkin

Mukana
ehdottomasti! Tälle olisi kyllä käyttöä �� Antsuli14 – See more at:
http://eeviskainen.blogspot.fi/2015/06/voita-netflix-puoleksi-vuodeksi.html#comment-form
 • Anonyymi
  10.6.2015 at 11:14

  Kivoja kuvia lastenhuoneesta, pirtsakoita 🙂 Oletko itse tuunannut kaappien yläreunat sisustusmuovilla? Käytitkö jotain "muottia" vai miten sait niistä noin tasaisen näköisen rivin 🙂 Kaikki vinkit tervetulleita! Olen miettinyt itse pimennysverhon alareunan tuunaamista.

  • Sini
   10.6.2015 at 15:09

   Kiitos! Nuo ovat metsolan valmiita sisustustarroja, tosi käteviä!

 • Anonyymi
  11.6.2015 at 10:58

  Miksihän en saa tuota koodia toimiaan? eiö sen pitäisi olla vielä voimassa..olisi kaikkea kivaa ostettavaa:)

 • Anonyymi
  11.6.2015 at 13:51

  Selvishän se..ei käy näköjään molon vaatteisiin myöskään tuo koodi ja niitä just hamstrasin..

  • Sini
   11.6.2015 at 13:57

   Kummallista! Nimenomaan testasin koodia ennen kun postasin noihin molo kidsin syysuutuuksiin ja se toimi! Ehkä sitä on muutettu jälkeen päin? 🙁

 • Iida / Missä onni on?
  12.6.2015 at 09:33

  Ihana huone! 🙂

Lue lisää