ONE WE LIKE

Hei kuulkaa, se on loma nyt!! Seuraavan kuukauden ajan tullaan puuhaamaan kaikkea kivaa ja ensi viikolla lähdemmekin jo sinne lomareissulle. Toki lomalla joutuu vähän remppahommiakin tekemään, ehkä sitten viimeisellä viikolla koitetaan saada niitä aikaiseksi.

Koitan saada loman ajaksi tänne blogin puolelle kuitenkin vähän ajastettua joitain postauksia, paljon kuvia ja juttuja on jäänyt tuonne luonnoksiin ja nytpä sitten onkin hyvä aika laittaa ne eetteriin. Kommentteihin ja sähköposteihin vastaamisessa saattaa tosin olla pientä viivettä, mutta vastailen kyllä kaikkiin josskin vaiheessa!

Otsikkoon palatakseni, onko One We Like teille tuttu merkki? Kyseessä on ruotsalainen melko pieni yritys, joka valmistaa kauniita ja käytännöllisiä lastenvaatteita. Merkin vaatteita löytyy myös kotimaisesta Lilla Company kaupasta mistä mekin saimme muutaman kappaleen testattavaksi. Eevillä on tässä supersöpö koiracollege ja toinen saatu vaate oli pidemmän mallinen höyhencollegetunika. Materiaali on aivan uskomattoman pehmeää ja miellyttävää, kannattaa kyllä tutustua. Yksi suosikkini on tämä kartta t-paita!

Lilla Companyn kanssa tulemme syksyn mittaan tekemään enemmänkin yhteistyötä, sillä olen toinen valituista VIP bloggaajista tälle kaudelle. Mikäli sinulta löytyy myös blogi, kannattaa tutustua Lillan blogiohjelmaan täällä.  Suosittu tähtiasiakasohjelma jatkuu edelleen, siitä löytyy lisää tietoa täältä ja kannattaa siis rekisteröityä kanta-asiakkaaksi niin saa tähtiä ostoksistaan ja passin tullessa täyteen, saa alennusta tilauksen loppusummasta.

Sain arvottua myös tuon Finnish Design Shopin arvonnan voittajan ja tällä kertaa arpaonni suosi facebook sivuille kommentoinutta henkilöä. En nyt tähän kirjoita hänen kokonimeään, mutta voittaja on tägätty kyseiseen facebook postaukseen eli käykää kurkkaamassa oma face josko onni olisi potkaissut!

Huomenna suunnitelmissa olisi mennä Ähtärin eläinpuistoon jos kelit vaan suosivat, sinne on nyt tullut sellainen pikkupanda mitä lapset haluaisivat mennä katsomaan. Sitten tiedossa on pakkaamista, vikat pesispelit ennen reissua ja kohta köllötelläänkin sitten jo 30 asteen lämmössä!

 • Anonyymi
  29.6.2015 at 19:42

  Hei, mistä löytää noin ihania hiuspantoja?
  T:Minna

  • Sini
   1.7.2015 at 06:32

   Moi! se on kloo by booso merkin ja tilattu ulkomailta. Noita tommoisia tosin varmaan tekee moni käsityöläinen tilauksesta tällä Suomessakin!

Lue lisää