PARTY ON PEEPS!

Huhheijaa, tänään olen mennyt tukka putkella ensin töissä, sieltä ruokakauppaan hakemaan synttäritarjottavia, sitten väsäämään juustokakkua ja lopuksi pesin tuolla miljoonan hyttysen seassa vielä terassin!

Meillä on tosiaan huomenna Aatun synttärit ja sirkusteemalla mennään. Noita sirkusaiheisia kertiksiä olen ostanut jo aikaisemmin Tigerista ja kakussa olisi tarkoitus olla samaa teemaa. Minulle ei vielä ole ihan kirkastunut millaisen kakun tekisin, mutta onhan tässä vielä huomenna aamulla aikaa. Jotenkin perinteitä kunnioittaen viimetipassa mennään koristeluiden ja muiden suhteen, saas nähdä mitä tästäkin taas tulee!

Balmuirilta saatua pellavaliinaa olen säästellyt juhlia varten ja huomenna sitten korkataan tämä käyttöön. Hitsit nämä Balmuirin tuotteet ovat ihania, näitä samoja löytyy myös käsipyyhkeinä! verkkokaupassa on myös uusia upeita huiveja, olettehan huomanneet tuon bannerin sivupalkissa, josta löytyy -20% alekoodi Balmuirin nettikauppaan?

Tänään leivoin tämän juustokakun jo valmiiksi, hah ei todellakaan tullut sitten samanlainen kuin kuvassa. Toivotaan kuitenkin, että maku on kohdallaan. Voiko nutellakakku edes maistua pahalta??

Minä jatkan täällä kakkusuunnittelua ja tehtävälistan väsäämistä huomiselle, mutta käykää te kurkkaamassa näitä muutamia alevinkkejä, joita nopsaa kokosin tähän loppuun. Palailen bileiden jälkitunnelmissa sitten viimeistään ensi viikolla!

Babyshopissa starttasi nyt ihan virallinen kesäale ja tuolla on nyt alessa niitäkin tuotteita, joihin se VIP koodi ei käynyt esim kaikki Ralph Laurenin tuotteet. Nyt alkaa kelitkin näyttää vähän lupaavemmilta, että ehkä uikkareille, shortseille ja hellemekoille tuleekin tänä kesänä vielä käyttöä! Babyshopin aleen pääset tästä.

Bongasin, että Stockmann aloitti myös alet ja siellä näyttäisi olevan paljon noita merkkivaatteitakin nyt noin -30% alessa. Ainakin esim Korsin laukkuja oli tosi hyvin! Lastenvaatteissa alessa on nyt Mini Rodinin tuotteet, Mayoralin nättejä kesävaatteita sekä lastentarvikkeissa esim noita Baby Jogger rattaita ja Nutcasen kypäriä aikuisille ja lapsille! Kodin sisustuspuolelta löytyy mm. Artekin jakkaroita. Stockmannin aleen pääset tästä.

Ja viimeisenä Stadiumin juuri startannut ale, jossa näytti olevan aika paljon tuotteita -50% alessa. Sporttijuttuja tarvitsevat kurkatkaa ale täältä.

* sis mainoslinkkejä

    Lue lisää