PARTY OUTFITS

Viikonloppuna juhlittiin tosiaan meidän 4-vuotista ja tässä jo muutamia asukuvia meidän juhlavaatteista. Itse ihastuin tämän kevään Nosh Organicsin naistenvaatemallistoon ja tilasin sieltä pari vaatetta itselleni. Toinen oli tämä party mekko, joka nimensä mukaisesti sopii oikein hyvin juhliin, mutta ei ole mielestäni mikään liian juhlava arkikäyttöönkään.

Mekon materiaali on tosi mukavaa joustocollegea ja väritys on sinivalkoinen. Takana menee pitkä kultainen vetoketju. Tämä on tainnutkin olla suosittu vaate kevään mallistosta, sillä monet koot on jo myyty loppuun. Olin itse tosi yllättynyt kuinka kivoja naistenvaatteita tuolta löytyikään ja ainakin noiden kahden omistamani vaatteen tiimoilta voin suositella merkkiä muillekin. Löytyykö teiltä Noshin naistenvaatteita ja mitä olette tykänneet?

 Mekko Nosh // laukku Filippa K // Kengät Vagabond poppy

Postailinkin silloin jo aikaisemmin keväällä babyshopin juhlavaatteista ja kerroin, että sain valita lapsille sieltä asut. Eeville valitsin tämän superkauniin Ralph Laurenin kukkamekon ja Aatulle tämän saman merkin paidan sekä nämä beiget shortsit vyöllä. Sandaalit on tilattu Pikkujaloista.

Mekon kanssa täydellisesti sopikin Lindexilta ostamani kukkapanta! Lauantaina oli ehkä tähän mennessä kesän kaunein päivä ja tosiaan näinkin vähissä vaatteissa tarkeni hyvin. Eipä ole muuten paljon shortseille ja kesävaatteille vielä käyttöä tullut, toivotaan parempaa keliä ensi kuussa starttaavalle kesälomalleni!

 • Elisabete
  17.6.2015 at 12:17

  Voi että kuinka suloiset lapset teillä onkaan<3 Ja äidilläkin todella kiva Nosh- mekko yllä. :))

  • Sini
   18.6.2015 at 18:19

   Kiitos! Tuo Noshin mekko on kyllä superkiva!

 • Anonyymi
  18.6.2015 at 12:17

  Eevin mekon koko? 🙂

  • Sini
   18.6.2015 at 18:20

   Se on kokoa 7years

 • Pikku hiiri
  18.6.2015 at 17:31

  Aivan ihanat juhlavaatteet koko perheellä! Kauniita kuvia Eevistä <3

  • Sini
   18.6.2015 at 18:20

   Kiitos <3

Lue lisää