TASARAITOJA JA JALKAPALLOJA

Kävin tuossa yksi päivä pyörähtämässä marimuksussa ja sattuipa sopivasti, että molo kidsin ekat syysuutuudet olivat juuri tulleet esille! Niitä ihastellessa menikin tovi ja samalla reissulla ostin lapsille nämä marimekon mustavalkoiset tasaraitapaidat. Samat pitkähihaisena ovat olleet meidän suosikit eivätkä ole useista pesuista huolimatta menneet miksikään!

Näitä löytyy siis mustavalkoisina, sinivalkoisina ja punavalkoisina. Ne punavalkoiset olivat mielestäni myös tosi ihanat ja oikein varsinaiset kesäpaidat. Marimekolta oli muutama muukin kiva uutuus lastenvaatepuolella, kurkatkaa ne ja tasaraidat täältä.

Ja tosiaan, molo kidsin uutuudet näyttivät kyllä tosi hyviltä! Vähän tummia sävyjähän tarjolla oli, mutta ehkäpä syksyä kohti niihinkin taas tottuu. Tämä oli vasta ensimmäinen erä ja noita tulee ainakin kaksi vielä lisää, joten paljon kivoja kuoseja on varmasti tiedossa!

Aatulle ostin tämän jalkapallopaidan sekä siihen sopivat collegehousut, joita meillä on ollut jo useampana vuonna. Viime vuotinen futispaita on Aatun lemppari ja arvasin oikein, että tästä uudestakin versiosta tuli heti suosikki. Ja eipä haittaa tässä muuten pikkuiset likatahratkaan!

Eläinprinttejä löytyy tänä syksynä mololta niin sisävaatteissa kuin tulevissa toppavaatteissakin. Muistelisin ainakin, että tuollainen pilkullinen printtihaalari on tulossa talveksi, varmasti tosi magee! Marimuksulla oli kivasti noita molon uutuuksia ja kaikki vanhat kevään mallistot on nyt sisävaatteiden osalta -30% alessa ja ulkovaatteiden osalta -50% alessa. Kurkatkaa kaikki tuotteet täältä.

Mitäs tykkäätte tasaraidoista ja molon syksystä?

    Lue lisää