BOBO CHOSES AW15 SUURI KUVAPLÄJÄYS JA UUSI KOTIMALLISTO

Tänä syksynä on luvassa monia ihani mallistoja lastenvaatteiden saralla. Omat suosikkini löytyvät Papun, Kukukidin, Rodinin ja Bobon mallistoista. Tässä suuri kuvapläjäys tulevasta Bobon aw15 mallistosta nimeltään The unknown mountain journey.

Maaginen ja maanläheinen mallisto on saanut innoituksensa ulkoilmaelämästä. Mallistossa seikkailevat niin puhuvat hevoset, hassut ketut kuin kauniit syksyn lehdet. Värit ovat maanläheisiä ja lookki bobomaista vintagetyyliä. Omasta mielestäni nämä malliston kuvat ovat erityisen kauniita ja ihanan herkkiä.

Uutuutena julkaistaan tänä syksynä bobon kotimallisto nimeltään Maison. Mallistossa on posliinisia astioita ja kauniita keittiötekstiilejä.

Bobot tulevat myyntiin 3.8 eli ihan pian!

Mitäs tykkäätte?

all pictures bobo choses

    Lue lisää