IT´S HERE! MINI RODINI AW15 DROP1

Nyt se on siis tullut myyntiin, Mini Rodinin syysmalliston eka erä. Oma suosikkini oli tämä apinapaita, jonka Aatu sai Lilla companysta. Valitettavasti sovituskuvaa ei vielä ole, sillä itse käyttäjä on ollut mummulassa yökyläilemässä kun me olimme eilen miehen kanssa asuntomessuilla ja kotiuduttiin vasta myöhään illalla. Laittelen kuitenkin vielä myöhemmin kuvaa instaan, kannattaa seurailla siellä @kaikkimitaolen

Mitoituksesta kuitenkin sen verran, että Aatun paita 104/110 koossa oli ihan samankokoinen kuin molo kidsin 110 kokoinen pitkähihainen, mutta mini rodinissa oli muutaman sentin pidemmät hiat. Vastaa siis minusta tuota tuplakoon isompaa kokoa. Materiaali tässä apinapaidassa on ihanan joustavaa trikoota! Tuliko teidän tilattua tästä dropista mitään?

Lisää uusia Mini Rodineja löytyy Lilla companysta.

 • Salla
  30.7.2015 at 15:45

  Punaisen Picon tilasin jo nelivuotiaalle pojalle, samoin yhden pipon, ja tarttui siinä samassa aleta MR:n farkutkin… Mutta justiinsa tuo sama apinapaita on vielä harkinnassa ja samasta kuosista leggarit pikkusiskolle 🙂 ja ens viikolla sitten Boboa… Että ihan sopivaan aikaan se töihinpaluu syyskuussa koittaa 🙂

  • Sini
   30.7.2015 at 20:10

   Oi, se olikin nätti ja ihanasti sopii pojalle!Joo nää kaikki tulee nyt sitten rytinällä, onneksi useammassa erässä!

 • Iida / Missä onni on?
  31.7.2015 at 15:12

  Juurikin tämän saman apinapaidan tilasin. Meillä ei edes muksua ole vielä, mutta lastenvaatehullu mikä hullu :'D

  • Sini
   5.8.2015 at 07:15

   Aiankin ajoissa asialla 🙂

Lue lisää