KEEP IT CASUAL

Olen melkein koko kesän hiihdellyt menemään näissä Bershkan revityissä farkuissa. Tykkään näistä, koska ovat mukavan väljät, rennot ja juuri kivat kesäfarkut siis. Eevi on monesti sanonut: ”Äiti osta nyt uudet farkut!” kun ei ymmärrä noita reikiä. Ei siinä, ei niitä ymmärrä kyllä aina aikuisetkaan!

Myönnän, ei näitä töihin viitsi laittaa ja etsinnässä olisikin kivat rennot ”ei kulutetut” farkut. Niiden ei saisi olla liian boyfriend eli siis ei mitkään lökärit. Olisiko sinulla vinkata kivoista?

Kuvan farkkupaita on myös päässyt tänä kesänä päälle useasti, tämä h&m:n versio on kivan pehmoista materiaalia ja farkkutakkia mukavempi päällä. Pikkuinen raitalaukku on Piecesin valikoimista ja juuri sopiva tällaiseen rentoon kesälookkiin. Jalassa luottotennarit eli conssit, tällä kertaa matalana versiona, jotka tilasin täältä.

 paita h&m // farkut bershka // laukku pieces // kengät converse

* Postaus sisältää mainoslinkin

  • Sara // Housefive
    24.7.2015 at 22:59

    Mulla on yhdet rennot ei-kulutetut farkut Gina Trickotista ja sielä oli munielestä hyvin valikoimaa 🙂

  • Sara // Housefive
    24.7.2015 at 23:00

    Mulla on yhdet rennot ei-kulutetut farkut Gina Tricotista. Sieltä voisi löytyä 🙂

Lue lisää