LASTEN KANSSA MALLORCALLA: HOTELLI PONENT MAR

Aloitetaan Mallorca postaukset kertomalla meidän hotellista nimeltään Ponent Mar. Vietimme lomamme siis Mallorcalla Palma Novassa ja lennot varasin suoraan Norwegianilta ja majoituksen ebookersin kautta. Vastaavaan hotelliin tekee valmismatkoja myös Tjäreborg, mutta eroa hinnassa oli sen verran paljon, että varasimme suosista lennot ja hotellit erikseen. Luin hotellista hyvä arvosteluja tripadvisorin sivuilta ja todellakin, en voi kuin suositella tuota hotellia!

Palma Novasta mainittiin, että se on nuorison suosiossa, mutta mitään örvellysporukkaa emme nähneet koko loman aikana. Jonkin matkan päässä olevassa magalufissa oli sitten ne bilettäjät, tuolla meidän hotellissa oli paljon lapsiperheitä. Öisin ei kuulunut mitään discojytkettä ja päivisinkin meno oli hotellilla rauhallinen. Palma Novastakin kirjoittelen enemmän vielä myöhemmin.

paita Vila // hame marimekko // laukku Pieces (täältä) // aurinkolasit Ray-Ban (täältä
Aatun paita Raplh Lauren (täältä) // shortsit Hilfiger // hattu Lindex // Kengät Bisgaard (täältä)
Eevin asu Bobo // hattu h&m // sandaalit Arauto Rap (täältä)

Hotelli sijaitsi aivan mielettömän upealla paikalla Palma Nova alueen päädyssä. Se oli aivan meren rannalla ja näkymät olivat upeat! Rappuja pitkin pääsi suoraan mereen uimaan, joskin tuossa ei ollut hiekkarantaa vaan lähin hiekkaranta oli noin 500 metrin päässä. Siisteys ja palvelu hotellilla olivat ensiluokkaista. Lentokentältä taksi maksoi n 35e ja aikaa meni noin 30 minuttia.

Aamupala ja buffa olivat mielestäni ihan ok, paljon paikallisia herkkuja ja ihania salaatteja!

Allasalueella oli kauniit lasikaiteet, joten näytti kuin olisi ollut aivan meren päällä. Tästä olikin kiva tiirailla ohikulkevia laivoja.

Hotellilta lähti kaunis kävelyreitti, josta pääsi ihailemaan maisemia ja
halutessaan rappuja pitkin aivan meranrantaan. Uima-altaat olivat
siistit ja hotellilla oli erillinen lastenallas. Lämmintä tuolla oli n
35 astetta, joten altaankin vesi tuntui aika lämpöiseltä.

Tosiaan, hotellissa oli aika paljon lapsiperheitä ja siellä oli järjestetty melkein joka päivä kivaa ohjelmaakin lapsille. Meidän lasten suosikkijutut olivat rapukalastus ja papukaijashow. Näistä vielä juttua myöhemmin. Lisäksi oli mm t-paitojen maalausta, vesipalloa ja paljon muuta. Itse osallistuin parina päivänä vesijumppaan, yllättävän tehokasta muutes!

Hotellilta kun käveli mäkeä alas muutaman sata metriä, oli ensi vastassa pikkuinen satama ja sen jälkeen heti kiva lapsiystävällinen hiekkaranta, jossa oli mahdollisuus myös kaikenmaailman vesiurheilujuttuihin. Hiekkarannan vieressä oli myös pieni leikkipuisto, puistoja oli Palma Novassa muutenkin vaikka kuinka monta ja ne olivat todella siistissä kunnossakin.

Myöhemmin juttua tulossa siis vielä ainakin Palma Novasta alueena, meidän parin päivän road tripista, Palma Aquarium puistosta ja rapujahdista.

*sis mainoslinkkejä

 • - M -
  15.7.2015 at 18:11

  Upealta näyttää! Me lähdetään pe Mallorcalle, mutta eri paikkaan. Sun instan kuvista saatiin jo ideoita, missä voisi käydä. Tarvitsitteko iltasella pitkähihaisia vai pärjäsittekö lyhythihaisissa?

  • Sini
   15.7.2015 at 18:21

   Oi, ihanaa reissua! Kiva, että saitte myös vinkkejä. Suosittelen lasten kanssa sitä Palma Aquariumia! Yhtäkään pitkähihaista tai pitkiä housuja ei käytetty koko reissun aikana, illalla myöhäänkin oli vielä reilusti yli 20 astetta. Koneeseen oli mukana huppari ja farkut.

 • Alexandra
  15.7.2015 at 19:43

  Itsekin varasin juuri lennot Mallorcalle elokuuksi Norwegianilta. 🙂 Ollaan lähdössä kiertämään saarta ja hotellit varasin eri puolilta saarta. Varmasti riittää lämpöä vielä illallakin heinä-elokuussa, pitkähihaisia tuskin tarivtaan. 🙂

  • Sini
   18.7.2015 at 07:45

   Voi, mahtava suunnitelma! Varmasti tulee mukava reissu ja tuskin tosiaan pitkähihaisia tarvitaan!

 • titti
  16.7.2015 at 04:05

  Kivoja kuvia ja matkakuume sen kuin kasvaa! Miten saiko Norwegianille ottaa matkatavaraa ihan samalla tavalla kuin esim. näillä valmismatkojen lennoilla?

  • Sini
   18.7.2015 at 07:45

   joo käsimatkatavara ihan normaalisti ja sitten kun maksoi muutaman kympin lisää sai matkalaukun myös ruumaan+varattua haluamansa paikan koneesta.

 • Anonyymi
  16.7.2015 at 04:56

  Kaksi kertaa Mallorcalla käyneenä voin myös suositella paikkaa. Alcudia on mielestäni paras lomakohde Välimerellä lapsiperheelle; siistiä, aivan upea matala ranta, hyvää ruokaa jne. Silti esim. vuokraamalla auton pääsee tunnissa Palmaan.
  Toinen erilainen, mutta upea myöskin, kohde on Cala D´or. Siellä rannat ovat pieniä poukamia jyrkkien kallioiden välissä, todella kaunista!

  Rose

  • Sini
   18.7.2015 at 07:46

   Alcudia on varmasti upea. Siellä emme ehtineet ajella vaikka aluksi oli tarkoitus. Mallorca jätti kyllä todella positiivisen kuvan ja tänne voisin mennä uudestaankin!

 • Anonyymi
  16.7.2015 at 05:53

  onpas kivan kuuloinen paikka, kiitos vinkistä! 🙂 -beda

  • Sini
   18.7.2015 at 07:47

   suosittelen!

 • JohaNna / Arjen miljonääri
  16.7.2015 at 07:59

  Voih, pääsisikin jonnekin lämpimään täältä koleudesta.

  • Sini
   18.7.2015 at 07:47

   joo Suomen kesä on ollut kyllä plääh!

Lue lisää