LEMPISHORTSIT

Mallorcan lomalla vietimme yhden päivän pääkaupungissa Palmassa kierrellen alennusmyyntejä. Pääkadulla oli pikkuinen Petit Bateaun liike, jossa oli paljon lastenvaatteita -50% alella ja muutamia aikuistenvaatteitakin. Aikuisten rekistä bongasin nämä sinivalkoiset raitashortsit, joista tulikin kertaheitolla yhdet lemppareistani. Shortsit ovat paksua ja laadukasta puuvillaa ja niissä on taskut niin sivuilla kuin takanakin. Hintaa alen jälkeen jäi reilut 30 euroa, kannattaa ehdottomasti tsekata jos jossain sattuu tulemaan vastaan!

 toppi Vero Moda // shortsit Petit Bateau

Vinkkinä, että vain tänään on Booztilla voimassa hyvä alekoodi esimerkiksi Vilan ja Espritin vaatteisiin. Aleprossat ovat jopa -60% ja tuolta voi tehdä edullisia arkivaatelöytöjä. Kannattaa tsekata myös Mangon vaatteet, mitkä ovat nyt -50% alessa. Designer alesta löytyy taas vähän kalliimpia merkkejä alennettuna. Tässä muutamia suosikkeja noista -60% aletuotteista sekä designeraletuotteista. Kampanja voimassa vain tänään ja siihen pääset tästä. Designer aletuotteet löytyvät täältä ja Mangon aletuotteet täältä.

Lomapäivät ovat menneet nopeasti ja nyt ollaan urakoitu meidän autotalli ja varastot kaikesta turhasta tavarasta tyhjiksi. Kirppikselle olen kantanut aika paljon tavaraa ja osa vietiin suoraan kaatopaikalle. Vielä olisi vähän maalauspuuhia lopuiksi lomapäiviksi!Äkkiä se kuukauden loma kyllä vaan menee, kohta takaisin töihin 🙁

* sis mainoslinkkejä

    Lue lisää