MEIKKIPUSSILLA

Kosmetiikasta harvemmin onkaan tullut kirjoiteltua, mutta ajattelin postailla mitä meikkipussistani löytyy ja mitkä ovat omia kosmetiikkasuosikkejani. Harvemmin ostelen mitään uutuuksia vaan luotan vanhoihin hyviksi todettuihin tuotteisiin.

Tässä tuotteita, joita suurinta osaa käytän päivittäin (poislukien naamio). En yleensä meikkaa kovin runsaasti ja harvemmin töihin jaksan esimerkiksi rajauksia laittaa. Primeria käytän aina kuin muistan ja tykkään tuosta smashboxin photo finnish tuotteesta. Silmämeikin pohjustuksessa suosin Urban Decayn eyeshadow primer potionia. Molemmat edellämainitut ovat itsellä olleet pitkäkestoisia tuotteita, näitä kun ei mielestäni tarvitse paljoa kerralla laittaa.

Tummien silmänalusten peittoon käytän Lumenen dark under eye concealeria, myös meikkivoitteena on Lumenea ja olen tykästynyt tuohon longwear blur foundationiin. Silloin kun laitan rajauksia, niin käytän Lancomen artlineria, valokynänä on jo vuosia ollut YSL:n touche eclat ja ripsarina nyt saman merkin volume effet faux cils. Huulipunia käytän harvemmin, mutta kiiltoja sitäkin enemmän ja suosikkeja nyt ovat nämä Clarinsin instant light natural lip perfectorit.

Silloin harvoin kun muistan naamioita laittaa, käytön tuota GlamGlow:n youthmudia. En ole huomannut merkittävää nuorentumista, mutta tosiaan en muista juuri koskaan tuota käyttää 😀

Luomivärisuosikkejani ovat Isadoran paletit ja nämä Urban Decayn Naked paletit. Tämä kuvissanäkyvä on se kolmonen, tässä on itselle sopivia sävyjä tosi monia! Olen tutustunut myös luonnonkosmetiikkaan saatuani jo jokin aika sitten Cosmetique kaupasta muutamia testituotteita tästä suositusta Odylique sarjasta.

Testissä on ollut Creamy Coconut Cleanser  puhdistusaine (suosikkini), Timeless Rose Moisturiser päivävoide sekä Superfruit Concentrate seerumi. Odulique tuotteet sisältävät ekologisia ainesosia ja ovat erityisesti suunniteltu herkälle, pohjoismaiselle ihotyypille. Odyliquen Mum & Baby ihonhoitolinja on voittanut useasti palkintoja, viimeisin palkinto parhaasta vauvan herkän ihon kosteusvoiteesta meni tuotteelle Baby Repair Lotion.

Itse en ole aikaisemmin tutustunut luonnonkosmetiikkaan juurikaan, joten vertailupohjaa muihin tuotteisiin sillä saralla ei ole. Olen ollut kuitenkin tosi tyytyväinen tuohon puhdistusmaitoon, mikä sisältää mm. kookosta, oliiviöljyä ja eteerisiä öljyjä. Saamani seerumi on jäänyt taas vähemmälle käytölle, ehkä vähän vierastin sen tummaa väriä, mutta kasvoilla se ei kuitenkaan lopulta erottunut kun noudattaa ohjetta ja tuotetta laittaa tarpeeksi vähän.

 • Jessika
  10.7.2015 at 08:32

  mistä tuota smashboxia saa

  • Sini
   10.7.2015 at 08:39

   Mä oon ostanut tuon lentokentältä!

 • Elisa Lpp
  10.7.2015 at 09:56

  Onpa kaunis meikkipussi <3

Lue lisää